Bodystocking  

Varer
23 varer.

Viser 1 - 12 af 23

Bodystocking -et frækt must have til garderoben

En bodystocking kan være klædestykket der starter en fantastisk romantiske aften. En bodystocking giver hele kroppen et frækt og sexet look. Skal der lidt spræl i romantikken så er en bodystocking en sikker ingrediens i kærlighedsretten. Leg og eksperimenter med de forskellige sexede bodystockings fra vores udvalg. Hver enkelt bodystocking bringer et nyt udtryk frem, og du kan være sikker på, at du vil kunne finde den helt perfekte bodystocking her i sortimentet. 

Det er fantastisk at have et stykke lingeri, som både kan bruges til festerne i soveværelset sammen med din partner, og til når man skal ud til partys. Bodystockingen afslører hud med dine gennemsigtige looks, og med bh'en eller en lille kort top indenunder vil der vil overladt en perfekt portion til fantasien.

Udover et udvalg af elegante bodystockings, der kan bruges til hverdag, så har vi naturligvis også bodystockings til kvinder med et lidt mere kinky og råt look, der med fordel kan bruges til diverse fetishlege i det mørke univers. Her finder du bodystockings, der er udformet i materialer som lak, mesh og wetlook sammen med eksempelvis stålringe, manchetter, remme, kæder, lynlåse eller velkrobånd, der kan anvendes til fiksering og pirrende sanseleg med din partner.