Varer
24 varer.

Viser 1 - 12 af 24

Viser 1 - 12 af 24

Pocket Pussy  

POCKET PUSSY - Det mest populære onani produkt til mænd

En pocket pussy er så at sige en slags kanal, der kan slutte tæt om penis for at give oplevelsen af at være sammen med en virkelig kvinde – eller mand. Indvendigt har en pocket pussy diverse knopper, således at teksturen kommer til at minde mest muligt om den ægte vare. Vil du gerne have et skønt onaniprodukt, som nemt får dig til at komme gang på gang, er en pocket pussy det oplagte valg.

Når du bruger en pocket pussy, så er det vigtigt at bruge glidecreme, og gerne masser af det. Sexlegetøjet producerer selvsagt ikke naturligt glidemiddel, som en rigtig vagina gør, og derfor anbefaler vi, at du investerer i en vandbaseret glidecreme.

Diskret og hurtig levering

Selvom vi naturligvis synes, at endnu flere skal have lov til at lege og udforske deres seksualitet med sexlegetøj, forstår vi godt, hvis du gerne vil holde dine seksuelle eskapader for dig selv. Derfor sender vi også din nye pocket pussy i diskret indpakning, så det kun er dig, der ved, hvilken skøn overraskelse pakken indeholder. Ligeledes vil det ikke af dit kontoudtog fremgå, at du har handlet hos Erotic in Motion Shop, og du har dermed selv kontrol over, hvem der skal indvies i dine frække leg.

Vi sender desuden hurtigt, således at du ikke skal vente længere end absolut højst nødvendigt med at komme i gang med at nyde din nye pocket pussy. Bestiller du inden klokken 17:00 på hverdage, kan du modtage din pakke allerede den først kommende hverdag.

Så er der hurtigt sat gang i legen – enten alene eller i frækt selskab.