Pocket Pussy  

Varer
22 varer.

Viser 1 - 12 af 22

Sæt trumf på din onani med en Pocket Pussy

I dag lever mange mennesker som singler. Mange er glade for denne tilværelse, men sexlivet kan hurtigt komme til at halte bagefter, især hvis man ikke er til one night stands.

Som mand vil du sikkert kunne skrive under på, at sex på egen hånd godt kan gå hen og blive en anelse uinspirerende. Men dette er der faktisk råd for. Der findes nemlig masser af sexlegetøj til mænd, som kan højne nydelsen og gøre oplevelsen ved onani meget mere varieret – for eksempel de såkaldte Pocket Pussies.

 

Hvad er en Pocket Pussy?

En Pocket Pussy er et stykke sexlegetøj til mænd, som gerne vil gøre deres solo sexliv en kende mere interessant. Med en Pocket Pussy kan du forstærke illusionen af ”den ægte vare” og dermed opnå en højere grad af nydelse, end hvis du blot bruger hånden.

Den første udgave af Pocket Pussy var den såkaldte Fleshlight, som i udformning kunne minde om en stor stavlygte. Denne model opnåede stor popularitet hos mænd verden over, hvorfor langt de fleste Pocket Pussies den dag i dag er udformet efter samme eller lignende devise.

Du kan vælge en Pocket Pussy med indbygget vibrator eller lignende features, for eksempel indbyggede massageperler eller et vakuum sug, som kan højne nydelsen og give dig den fulde oplevelse. De fleste mænd, som har prøvet en Pocket Pussy, beretter om mere intensive orgasmer, der nærmer sig ren ekstase. Og derfor er der al mulig god grund til at investere i en Pocket Pussy, hvis du flyver solo på sexfronten.

 

Vælg en Pocket Pussy med flere muligheder

Det er selvfølgelig oplagt at købe en Pocket Pussy, som emulerer den kvindelige vagina. Men hvis du er til analsex eller oralsex, kan du også finde modeller med anus eller læber. Se for eksempel den helt utroligt frække 2in1 Hummer Anus Og Vagina Masturbator, som kan monteres med enten vagina- eller anussimulator i naturtro silikone.

Du kan også tage et kig på Masturbator Pussy & Ass fra Nature Skin, der så at sig har hul i begge ender. Masturbator Pussy & Ass er forsynet med et fast ergonomisk greb, som sikrer, at du altid har godt fat i din Pocket Pussy.

Er du til et lækkert og tilfredsstillende blow job, er Mandys Blow Job Masturbator lige noget for dig. Denne Pocket Pussy er fremstillet i naturtro silicone og forsynet med indvendige massageperler, som pirrer penisskaftet ved hvert stød.

Hvad er en Pocket Pussy?
   

En Pocket Pussy er et stykke sexlegetøj, som kan gøre onani mere interessant

Hvilke former for Pocket Pussy findes der?
   

Du kan få Pocket Pussies med eller uden vibration, vakuum sug eller massage.

Hvorfor købe en Pocket Pussy?
   

Med en Pocket Pussy bliver sit solo sexliv meget mere interessant.