E-stim

Varer fra E-stim

Viser 13 - 17 af 17

  • Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet lækkert...

    1.899,00 DKK
  • Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

    619,00 DKK
  • Musik har aldrigværet så fræk. med denne enhed kan du lade musikken bestemme hvordan strømen skal påvirke modtagerne, du kan også vælge at tale sådan det er din stemme.Mulighederne er mange.

    1.199,00 DKK
  • Tag din e-stim til nye højder med disse to sorte gummi løkker på 2 mm. Disse løkker kan give dig nye muligheder med din e-stim, de kan f.eks. sættes på penis, for at sætte lidt ekstra fut i manden. 

    249,00 DKK

Viser 13 - 17 af 17