Varer
24 varer.

Viser 1 - 12 af 24

 • Denne lækre klitoris vibrator OG stimulator kombinere to af de bedste måder at stimulere klitoris. Da den kombinerer et fast sug med kraftfulde vibrationer og har bløde, stimulerende dupper som fører vibrationerne direkte til din klitoris, så du får eksplosive orgasmer

  649,00 DKK
 • Dette er en smuk klassisk vibrator med et enkelt og elegant design. Classic Vibrator er hudvenlig, vandtæt og har multi-speed-vibrationer.

  89,00 DKK
 • Denne kraftige fingervibrator giver dig mulighed for at stimulere på en helt ny måde. Et alsidigt stykke legetøj som passer perfekt til forspil.

  209,00 DKK
 • Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator. Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

  499,00 DKK
 • Denne vibrator med penishoved og åreaftegninger har en flammeagtig tunge som kærtegner din klitoris. Den har 7 forskellige vibrationer som let styres med en trykknap i bunden.

  249,00 DKK
 • Trinløs vibrator med sleeve overtræk - kan bruges både med og uden sleeve. Den er lille og handy og god at have i skuffen i soveværelset.

  129,00 DKK
 • Retro Vibrator Metallic rød, lille og fræk - en powervibrator som kan reguleres trinløst. I tasken med den og så afsted. en fin lille vibrator til kvinden der lige er begyndt at lege med sexlegetøj og skal finde ud af om det er noget for hende.  Overfladen gør den nem at gøre ren.

  89,00 DKK
 • Denne rabbit vibrator har den klassiske kaninformet klitoris vibrator, samt at den har en udformning som kan være med til at stimulere g-punktet for nogle endnu mere intense orgasmer. Den kan give de fleste en rigtig dejlig oplevelse med de 10 forskellige hastigheder, og dens gode størrelse med en længde på 23 cm og en diameter på 3,3 cm. Genopladelig.

  449,00 DKK
 • Dette er lidt et andet design på en rabbit vibrator, da denne har to større øre end mange andre af denne type vibrator. Den er lavet i et lækkert silkeblødt silikone materiale, og så er den selvfølgelig genopladelig. Den har en længde på 19,2 cm, så den har en rigtig god længde og vil stimulere de helt rigtige steder og vil kunne give en rigtig intens...

  449,00 DKK

Viser 1 - 12 af 24

Klitoris Vibrator  

Vibrator til klitoris

Klitoris vibratorer er de bedste vibratorer til klitorisstimulation. Disse vibratorer er hovedsagelig designet til at blive brugt udvendigt på klitoris.

Klitoris har mange tusinde nervebaner, der gør den til et af de mest følsomme og sensitive områder på kvindekroppen, derfor vil en vibrator, der enten i sammenhæng med stimulering af g-punkt eller som bruges sammen med en partner, som par legetøj.