Vibrator til Klitoris  

Varer
2 varer.

Viser 1 - 2 af 2

Klitorisvibratoren – den lille frækkert

Er du en af de mange kvinder, som sætter pris på en hæsblæsende orgasme, og har du ikke noget problem med at opnå denne på egen hånd – så at sige? Så er du sikkert allerede nu i besiddelse af en eller flere dildoer eller vibratorer.

Langt de fleste kvinder i vor tidsalder har på et eller andet tidspunkt ejet mindst ét stykke sexlegetøj. Tabuet omkring kvindelig masturbation er praktisk taget ikke-eksisterende. Denne aktivitet betragtes snarere som empowering, hvilket i høj grad skyldes den seksuelle frigørelse.

Hvis du leder efter nye og innovative veje til den ultimative stimulering, vil en klitorisvibrator være den helt rigtige vej at gå. I det følgende kan du læse mere om dette helt særlige erotiske hjælpemiddel, som er endog særdeles populært blandt kvinder i alle aldre verden over.

 

Hvad er en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator er et stykke sexlegetøj, som er særligt designet til at stimulere klitoris – et meget følsomt område nær skeden. Klitoris indeholder mange nerveender, som er kilde til stor sensuel nydelse, når de stimuleres korrekt.

Med en klitorisvibrator opnår du en stimulering, som kan slå benene væk under de fleste. Vibratoren skaber en pulserende fornemmelse, der øger blodgennemstrømningen til din klitoris, hvilket sandsynliggør en ganske vild orgasme.

 

Hvorfor skal jeg købe en klitorisvibrator?

Der er mange gode grunde til at investere i en særskilt klitorisvibrator i stedet for – eller som supplement til – den konventionelle dildo med vibration. Med en klitorisvibrator opnår du direkte og fokuseret stimulering af kroppens mest betydningsfulde erogene zone. Dette kan føre til intense orgasmer, der opstår hurtigt.

Du kan også benytte din klitorisvibrator i forbindelse med samleje. Forskning har vist, at for næsten 75% af kvinderne vil penetration alene ikke føre til en orgasme. Og 83% af alle kvinder har brug for klitorisstimulering for at nå klimaks.

Med en klitorisvibrator til hjælp kan du opnå større nydelse ved et samleje. Du får bedre chancer for en orgasme – til glæde for såvel dig selv som din partner.

 

Hvordan bruger jeg en klitorisvibrator?

Hvis du aldrig har prøvet at anvende en klitorisvibrator, er her en kort guide. Det er vigtigt, at du ikke trykker for hårdt mod klitoris med din vibrator. Der er tale op et følsomt område – og et for hårdt tryk kan enten være smertefuldt eller slet ingen effekt have.

Du kan med fordel variere trykket fra ikke-eksisterende til let og flytte vibratoren rundt i området. Du behøver ikke bearbejde klitoris direkte hele tiden – det øvrige område kan også sagtens blive følsomt, når først der er god gang i blodgennemstrømningen!