Vandtæt Vibrator  

Varer
40 varer.

 • Vil du prøve lidt af hvert, men er ikke sikker på, hvor du skal starte? Lad Satisfyers Marvelous Four komme dig til undsætning. Sættet indeholder en lufttryks stimulator, en rabbit, en mini wand og en klassisk all-round vibrator. Alle 4 er belagt med silkeblød silikone, der sikrer maksimal komfort og lækkerhed.

  899,00 DKK
 • Denne lækre g-punkts vibrator er ikke som de andre g-punkts vibrator. Den er MEGET blødere, da den er lavet i en helt ny eksklusiv silikone, og er i "super soft touch". Silikonen er blød samt fleksibel, og holder formen, materialet kan bedst beskrives som en slags memory foam.

  419,00 DKK
 • Ved at kombinere sexet lingeri med en utrolig fjernbetjeningskraft tilbyder den glade kaninbuksevibrator 30 salige vibrationsfunktioner. Fastgøres med et båndslips og har en aftagelig bomuldskaninhale. Trusserne har en speciel lomme i kilen til at glide kuglevibratoren ind i.

  699,00 DKK
 • Denne bløde fleksible silikonevibrator har en fallisk form. Bredt hoved med hævede tekstur krusninger langs hele skaftet. En kraftig motor med 20 vibrationsmønstre og hastigheder. Genopladelig med en USB-opladningsdock. 

  259,00 DKK
 • En lydsvag, men kraftfuld vibrator der er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Så med dens lækre kvalitet og dens 7 forskellige hastigheder kan den gøre noget godt for alle. Og den har en størrelse som hverken er for lille eller for voldsom med dens 124 mm i længde og 33 mm i diameter. Samt den er...

  249,00 DKK
 • Denne vibrator fra MY First har en bullet udformning, dette gør at den er god til at stimulere både klitoris og indvendigt. Den har en kraftfuld, men lydsvag vibrator, med 7 forskellige hastigheder, så der skulle være noget der kunne falde i enhvers smag. Størrelsesmæssigt så har den en længde på 132 mm og en diameter på 27 mm. Og bare rolig selvfølgelig...

  249,00 DKK
 • En mere enkel vibrator, som er lavet af lækker blød silikone. Det er en mindre vibrator på 124mm i længden og 30mm i diameter. Denne model er genopladelig, vandtæt og har 7 forskellige hastigheder. Så det er en fin mindre, men kraftfuld vibrator, som er nem at betjene. 

  249,00 DKK

Viser 1 - 12 af 40

Gå glad i bad med vandtætte vibratorer

Her i det enogtyvende århundrede ved de fleste, hvad en vibrator er. Denne form for sexlegetøj til kvinder har rødder langt tilbage i tiden, men har især inden for de seneste to årtier udviklet sig nærmest eksplosivt, både når det gælder udvalg, udformninger og teknologi.

Før i tiden var kvinder hensat til enten ”jomfrutrøstere”, det vil sige dildoer fremstillet i dårlige plastmaterialer, eller de såkaldte stavmassageapparater der blev brugt til meget andet – og mere interessant – end massage af nakke og skuldre. Sidst nævnte fænomen er faktisk den designmæssige forgænger for nutidens Wand model, som den dag i dag stadig er en bestseller.

Nu om stunder findes vibratorer til kvinder i et væld af udformninger og med mange flere muligheder for at opnå den perfekte ekstase. Fabrikanterne har i den grad fået øjnene op for markedet og den efterspørgsel, der er på ergonomiske vibratorer, som matcher den feminine anatomi. Derfor er vibratorer ikke længere eksklusivt penis-formede, men fås i et hav af varianter.

Du kan desuden finde vibratorer, der kan styres ved hjælp af app eller fjernbetjening, ligesom der findes rigtig mange genopladelige vibratorer, som eliminerer behovet for konstante batteriskift. Og endelig kan du vælge at investere i en vandtæt vibrator, som du kan muntre dig med i badet.

 

Hvorfor vælge en vandtæt vibrator?

Den vigtigste grund til at vælge en vandtæt model, når du køber vibrator, er, at en sådan kan tages med i bad. Det kan være utroligt stimulerende at onanere under bruseren, og så vil man helst undgå, at vibratoren kortslutter midt i det hele.

Med en vandtæt vibrator kan du sikre dig den fulde nydelse under hele brusebadet. De vandtætte vibratorer, du finder hos Pleasure, er fremstillet af velrenommerede producenter og lever til fulde op til alle sikkerhedsmæssige krav inden for området.

 

Vælg den rette vandtætte vibrator

Her i shoppen kan du gå på opdagelse i et stort og velassorteret udvalg af vibratorer i top kvalitet. Du kan for eksempel tage et kig på det superfrække vibratorsæt Marvelous Four - Air Pulse + Vibrator Set – Multicolor fra det kendte brand Satisfyer. Sættet består af fire forskellige vibratorer, hver i sin farve, og hver især 100% vandtætte.

Går dit ønske i retning af en elegant og stilren vibrator, der er vandtæt, kan du kaste et blik på Nalone YoYo G-Spot Vibrator – den perfekte G punkts stimulator med en anatomisk korrekt udformning udført i lækkert silikonemateriale og udrustet med hele syv stimulationstilstande.

Hvad er en vandtæt vibrator?
   

En vandtæt vibrator er et stykke sexlegetøj, som du kan bruge i badet.

Hvor kan jeg bestille en vandtæt vibrator online?
   

Her i shoppen finder du et stort udvalg af vandtætte vibratorer i mange udformninger.

Hvorfor vælge en vandtæt vibrator?
   

Når du bruger en vandtæt vibrator i badet, kan du være sikker på, at den ikke går i stykker.