Anal kæde  

Varer
8 varer.

 • The Pyramid Joystick er lavet af rustfrit stål med høj ' Soft Mirror ' behandling.  Kugle-størrelser: 16, 19, 22, 25 og 28mmLængde: 135mm

  379,00 DKK
 • Silikone Anal perler 2 forskellige kæder med hver sin struktur. Passer godt til dig som er nybegynder indenfor anal sex. Brug rigeligt med glidecreme først og varm ringmusklen op (5-10 min.). Derefter føres perlerne ind langsomt. Analsex kan være en super fræk oplevelse hvis I giver jer god tid.

  229,00 DKK
 • Disse analkugler, er til parret, manden eller kvinden, som har alt, men alligevel ikke. Som man kan denne med fordel benyttes sammen med vores penisring, som også findes i vores sexshop. Husk at benytte vandbaseret glidecreme for den bedste effekt. 

  59,00 DKK
 • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

  269,00 DKK
 • Den glider nærmest af sig selv! Denne dildo er lavet af transparent, pink jelly-materiale og er bøjelig i alle retninger - den er med på enhver stilling. Om vaginalt eller analt, det er helt op til dig. Den kan bruges fra begge sider - den ene ende har en tyk kugle, den anden ende fire kugler med forskellige diametre.

  119,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Anal kæder, kugler og beads

En anal kæde også kaldet anal beads giver mulighed for anal stimulation i roligt tempo. Fordelen ved en anal kæde er, at du har fuld kontrol over, hvor meget der skal op bagtil. Dette giver tryghed, især hvis du er nybegynder. Der er meget forskel på analkæder. Nogle er mere fleksible end andre, nogle er længere eller har større diameter end andre, og igen er der nogle med større mellemrum mellem perlerne end andre. Endelig kan du selvfølgelig også få nogle med indbygget vibrator.

Rigtig mange nyder brug af kæden under samleje og hvis den trækkes ud lige inden klimaks, kan den give helt fantastiske dimensioner til dine orgasmer. 

Du vil også herunder kunne finde anale stave, der har samme kugle funktion, men er mere stive i det og ikke knap så bøjelig, som kæderne. En bestseller indenfor analstave er You2toys in side anal kugledildo, en analstav med perfekt pasform og flere kugler i flere størrelser. Husk altid at rengør din kæde eller stav efter brug, da de små kugler samler bakterier omkring sig. 

Hygiejnen er den bedste forberedelse

Når du bevæger dig ud i en sexleg, hvor du bruger anal legetøj som fx anal kæde, så er det afgørende, at hygiejnen er helt i top. Her hos os finder du også produkter til anal rengøring såsom douche anal renser. Når du benytter anal rengøring, undgår du ubehagelige overraskelser, og du behøver ikke koncentrere dig om hvorvidt du er ren dernede.

Det er let og det vil gøre en stor forskel for dig og din anal leg. Udover forberedelserne med anal rens, så er glidecreme helt essentielt. Anus producerer ikke selv noget naturligt glidemiddel, hvorfor du behøver en vandbaseret glidecreme med din anal kæde til anal brug.