Anal hygiejne  

Varer
6 varer.

Viser 1 - 6 af 6

Hold en striks anal hygiejne

Når det kommer til intime udfoldelser, er det kun fantasien der sætter grænser. Derfor har mange par – også de heteroseksuelle af slagsen – stillet skarpt på analsex.

Hvor analsex før i tiden nærmest eksklusivt var forbeholdt den homoseksuelle del af befolkningen, er det den dag i dag ganske normalt for heteroseksuelle at krydre samlivet med denne form for samleje. Der bliver lystigt eksperimenteret ude i de små hjem – og dette afspejles i markedet for anal sexlegetøj.

 

Anal hygiejne – en vigtig faktor når du dyrker analsex

Er du blandt den voksende del af den danske befolkning, som drømmer om at prøve analsex, er der nogle få ting, du bør være meget opmærksom på. Den ene er, at du – eller din partner – bør bruge tid på at komme i træning til opgaven. Endetarmen er ikke ligesom skeden designet til samleje.

Du kan faktisk risikere at skade ringmusklen, hvis du går for hårdt til værks, og der kan nemt opstå rifter og skrammer. Derfor er det vigtigt at træne lukkemusklen ved hjælp af anal sexlegetøj. Og du bør ikke spare på glidecremen! Derudover er det væsentligt for dit og din partners helbred, at I holder en høj hygiejnestandard.

Dyrker I både anal og vaginal eller oral sex, kan I risikere at overføre bakterier fra afføringen til mund eller skede. Dette er ikke særligt lækkert og udgør faktisk en vis sundhedsrisiko. Derfor bør anal hygiejne være i fokus, inden I kaster jer ud i analt samleje. I det følgende kan du læse mere om de remedier, der findes til dette formål.

 

Intimbruseren – uundværlig i forbindelse med analsex

En af de store nyskabelser inden for erotiske hjælpemidler til analsex er intimbruseren. Selve fænomenet med at foretage en anal udskylning forud for samleje er der for så vidt intet nyt i.

Det innovative består i brusehovedernes udformning, som kan hjælpe dig til den optimale rengøring af området. Se for eksempel vores Shower Me Intim Bruser, der kan bruges såvel vaginalt som analt.

Bruseren leveres med beholder og to forskellige hoveder, som hver især passer til henholdsvis anus og vagina. Og i samme kategori finder du Love Shower fra You2Toys – en intimbruser i komptakt størrelse med to dyser.

Ønsker du at bruge din håndbruser til formålet, kan du investere i Intim Bruser Deluxe Til Bruseren. Med dette aggregat kan du på effektiv vis rense både anus og vagina, mens du tager brusebad – nemt, smart og hygiejnisk!

Hvor kan jeg købe udstyr til anal hygiejne?
   

Her i shoppen finder du et stort udvalg af de bedste intimbrusere, som kan hjælpe dig med at opretholde en god anal hygiejne.

Hvordan opretholder jeg en fornuftig anal hygiejne?
   

Du bør altid vaske endetarmen grundigt forud for analt samleje.

Hvorfor er anal hygiejne vigtig?
   

Det er vigtigt at det anale område er rent, hvis du vil undgå infektioner fra endetarmens bakterier.