Varer
5 varer.

Viser 1 - 5 af 5

Viser 1 - 5 af 5

Anal hygiejne  

Anal hygiejne og rengøring

Hygiejne er alfa og omega, når du eksperimenterer med anal sex og anal stimulation med sexlegetøj. Når hygiejnen er i top, undgår du ubehagelige overraskelser, når du leger og udforsker. Hvis du er helt ren inden du leger, vil du opleve større nydelse og et større fokus på hengivenhed. Erotic in Motion Shop anbefaler at bruge en douches.

Rengøring og intim hygiejne 

Rengøring og hygiejne er måske ikke det mest sexet emne. Men det er ikke desto mindre ret vigtigt. Det er nemlig essentielt for, at du får en god oplevelse, uanset om det er med eller uden sexlegetøj. Vi har samlet alt til rengøring af sexlegetøj samt intim hygiejne på ét sted.

Vælg det rigtige til anal skylning

Der findes et væld af forskellige typer af anal skyllere, man kan bruge, når man skal lave anal skylning. Du kan derfor her på siden finde et stort udvalg af forskellige typer, da det er meget individuelt, hvad man har behov for, når man skal lave anal rengøring på sig selv. Nogle kvinder foretrækker en anal skyller, der har facon som en form for stor pipette.

Du kan altid kontakte vores kundeservice eller komme forbi vores butik i Skive. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og komme med gode råd til, hvordan du kan få endnu mere nydelse med det rette udstyr til rengøring og en god hygiejne.