Piske & flogger  

Varer
53 varer.

  • Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk. Nem at bruge og bruger ikke meget plads. Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj! Længde:...

  • Tilbud!

    Sættet består af to  piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.De er så simple at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser fantastisk ud.og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det også føles troværdig for modtagerne. 

    680,00 DKK 799,00 DKK
  • Lang intim sex pisk er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen.  30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj,...

    249,00 DKK
  • Tilbud!

    Soveværelsessættet perfekt til soveværelset og begynderen Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle. Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2. I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af...

    999,00 DKK
  • lille fin intimpisk der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

    199,00 DKK

Viser 49 - 53 af 53

Smerte og nydelse går hånd i hånd med en flogger

Uanset hvad du er til i soveværelset, så vil du altid kunne bruge en flogger. Du kan mærke, at du godt kan lide et klap i røven af din kæreste eller partner? Men synes, det kunne være hårdere eller mere interessant med et sexlegetøj. Er du vant til et lille kærligt klap bagi? Det er der rigtig mange der er, i det tilfælde vil i sikkert finde noget passende sexlegetøj i piske, flogger og paddles.

Opgrader klør fem til en pisk med det samme. Tag evt. et blindfold og et par håndjern med i soveværelset og lad legen begynde i ægte Christian Grey stil. Udforsk din glæde og muligheder med at blive stimuleret af piskeslag og ordentlige klap med paddles. Frækt ikke?

Det frække BDSM tilbehør, som piske og paddles er, burde være fast inventar i alle hjem. Dem som har prøvet at lege med piske og paddles ved hvad vi taler om. Er du helt grøn på området anbefaler vi klart at du starter med en lille hygge pisk. Det kunne fx være Mrs Green, som en en blød flogger med mange snerter, hvilket gør at den ikke gør ondt.

Ofte er det numsen, som er målet for slag med en sex pisk. Du kan slå blidt på en fuldt påklædt numse, men du kan også befri bagdelen og uddele syngende smæk til den bare hud. For at gøre legen ekstra spændende, kan I forsøge jer med pirringsbondage og blindfold sammen med floggeren.

Der er mange flere piske og flogger her