Padler  

Varer
13 varer.

  • Tilbud!

    Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

    269,00 DKK 299,00 DKK

Viser 13 - 13 af 13

Med en spanking paddle får din partner smerten at føle

En spanking paddle er perfekt til dig, der gerne vil lægge masser af kræfter bag de kærlige slag. Paddles har en flad, forholdsvis stor overflade og er derfor ideelle til at slå hårdt med. De giver desuden en høj lyd, når de rammer huden, hvilket tilfører en ekstra pirrende dimension til legen.

Spanking paddles kommer i forskellige størrelser og modeller. Nogle er ekstra lange og brede, mens andre er lidt kortere. Du kan vælge en spanking paddle med en smule polstring på siden for at skåne din syndige partner en smule. Men du kan naturligvis også vælge en helt flad læder paddle, hvis du ikke er den barmhjertige type. 

Den pirrende og charmerende smerte, som udløses af en paddle, hænger sammen med nerveenderne på huden. De bliver aktiveret via slag og forøger opfattelsen af berøringer, som endda kan udløse en blanding af adrenalin og dopamin, hvis smerten er konsekvent og intens nok. Kroppen kan under ekstreme eller ophidsede situationer producere adrenalin, som gør at vi er mere tolerante over for smerter og bedre kan være i det. Dopamin er stoffet, der giver dig en følelse af velvære og nydelse.

Det kan derfor udløse en erotisk rus, når man er til de pirrende smerter og det kan åbne for en spændende oplevelse. Pisk eller paddle? Hvorfor vælge? Tag både piske og paddles – I vil elske det.

Hvis ikke det er en spanking paddle i er på udkig efter, kan I finde meget mere i vores spændende fetish univers, der kan være med til at pifte lidt ekstra op i tingene hjemme i soveværelset, eller hvor I ellers ynder at bruge jeres favorit legetøj. Der er noget at finde for enhver smag, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad jeres lege med hinanden, eller hver for sig, kan udvikle sig til. I kan finde alt fra de frækkeste kostumer til elektrificerende sexlegetøj, der kan få jer helt i stødet, til det lidt mere uskyldige sexede undertøj eller glidecreme.

Mange flere piske og flogger her