Varer
39 varer.

Viser 1 - 12 af 39

Viser 1 - 12 af 39

Strap-on  

Fræk leg med strap-on sexlegetøj

Hos Erotic in Motion finder du et lækkert udvalg af strap on og harness til fræk strap-on sex med din partner. Strap-on bruges ofte til pegging. Pegging er hvor kvinden bære en strap-on som hun penetrere manden med analt og dermed Dominere ham.

Hvilke former for strap-on produkter findes der?

Der findes et utal af forskellige strap on produkter og ligesom med alle andre former for sexlegetøj.

Grundlæggende set findes der to forskellige slags strap ons: Der findes dem med eller uden harness. En strap on med harness er nemmest at bruge, fordi det der holder dildoen, spændes rundt om kroppen og udgør et stabilt grundlag for strap on dildoen.

Du kan få særlige harness-versioner, hvor det er muligt at montere forskellige dildoer på harnesset. På disse er det muligt at skrifte mellem f.eks. dildoer med og uden vibration eller påsætte særlige strap on dildoer eller analplugs, der gør det muligt at penetrere kvinden både vaginalt og analt på en gang.

Strap-on dildoer uden harness fås i to forskellige udgaver: Monteret på en trusse eller til montage i vagina. De kræver lidt tilvænning, før I får lært at bruge dem helt optimalt, lige som disse modeller oftest giver en mere punktformet belastning af underlivet på giveren, frem for harness-versionen, hvor trykket fra dildoen fordeles over hele harness-pladen.

Tryg, diskret handel med hurtig levering

Alle vores forsendelser pakkes ind i neutral emballage og end ikke dit kontoudtog vil afsløre dine frække indkøb for nogen. Bestiller du inden kl. 17:00 mandag til fredag, kan du samtidig godt forvente, at kunne tage jeres nye strap-on i brug allerede den først kommende hverdag. Så der behøver ikke være langt fra tanke til handling, når du handler hos Erotic in Motion Shop