Strap-on  

Varer
55 varer.

Viser 13 - 24 af 55

Gør dit sexliv frækkere med en strap on dildo

Skal den erotiske leg peppes op med ekstra pirrende sexlegetøj? Så bør du overveje at overraske din partner med en strap on dildo.

Strap on dildoer er ikke, som man måske kunne forledes til at tro, udelukkende tiltænkt girl on girl action. Alle typer par kan have glæde af dette erotiske hjælpemiddel – og du vil sikkert hurtigt finde, at du ikke kan undvære det, når først du har prøvet det én gang.

 

Hvad bruger man en strap on dildo til?

Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder for den frække strap on dildo. Mange heteroseksuelle par anvender dette aggregat i forbindelse med hjemlig hygge i dobbeltsengen, hvor denne type dildo kan sætte ekstra krydderi på samlivet.

Man kan for eksempel bytte om på rollerne i soveværelset og lade kvinden penetrere manden. Denne form for rollespil kaldes pegging og kan være ekstremt pirrende, og samtidig får parterne et indblik i hinandens oplevelser.

To kvinder kan bruge en strap on dildo til at penetrere hverandre, hvis den erotiske leg kræver en ekstra dimension. Her kan I med stor fordel vælge en strap on dildo med vibrator, som giver ekstra stimulation på de følsomme steder. Nogle strap on dildoer fås endvidere med klitorisvibrator og enkelte i dobbelt version, som giver stimulation til såvel anus som vagina.

 

Vælg et fleksibelt harness til din strap on dildo

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for erotisk leg med strap on dildo. Hvis du gerne vil prøve kræfter med dette populære stykke sexlegetøj, er det dog vigtigt, at du vælger kvalitet helt fra begyndelsen.

Det er for eksempel en god idé at vælge en strap on dildo med harness. Denne type strap on dildo er nemmest at montere, idet dette harness sidder stramt omkring livet på bæreren, således at dildoen bliver, hvor den skal.

Du kan eventuelt vælge det smarte Universal Harness til Strap On Dildo, som giver dig mulighed for at montere dildoer i tre forskellige tykkelser. Dette harness fastgøres rundt om hoften og er forsynet med ringe i størrelserne fire, fem og seks centimeter i diameter. Universal Harness til Strap On Dildo kan bruges sammen med alle typer dildoer – både dem med sugekop eller standfod såvel som dem med decideret strap on fod.

Du kan også købe et sæt indeholdende både harness og tilhørende dildoer – for eksempel det eksklusive Black Strapon Dildo Sæt fra you2toys. Se sættet – og mange andre strap on løsninger – her i shoppen!