Sexlegetøjs sæt  

Varer
8 varer.

 • Består af  The Slap The Blow The Fist The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler  The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

  1.647,00 DKK
 • BDSM starter sæt  Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM. Find ud af om det er noget I tænder på!!!Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

  399,00 DKK
 • Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale.

  549,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Masters Whip sæt er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!

  1.100,00 DKK 1.248,00 DKK
 • Tilbud!

  Soveværelsessættet perfekt til soveværelset og begynderen Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle. Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2. I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af...

  999,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Sexlegetøjssæt – for den ultimative nydelse

De fleste mennesker oplever fra tid til anden, at deres erotiske liv går lidt i stå. Dette kan ske, uanset om man er i et fast parforhold, lever som single med ingen, få eller mange partnere eller dyrker den polyamourøse livsstil.

En gang imellem kan man bare ikke opbyde det drive, der skal til for at holde flammen ved lige. Man har brug for den gnist, der kan antænde erotikkens brølende bål på ny – og denne kan man finde i sexlegetøj af høj kvalitet.

 

Opbyg en god samling af lækkert sexlegetøj

Hvis du ikke ønsker at gå i stå på det erotiske plan, er der god hjælp at hente inden for det efterhånden bugnende marked af lækkert sexlegetøj til par og singler. Med de rette erotiske hjælpemidler kan du og din(e) eventuel(le) partner(e) nå nye højder, når det gælder seksuel nydelse og ekstase. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette udstyr.

Det anbefales, at du fra begyndelsen opbygger en solid ”værktøjskasse” med alle de grundelementer, der skal udgøre basis for en samling af sexlegetøj. Og til dette formål kan du med stor fordel investere i et sexlegetøjssæt.

I det følgende kan du få information om det udvalg af sexlegetøjssæt, du finder her i shoppen. Læs med og bliv klogere!

 

Bondagesættet – når du vil eksperimentere med BDSM

Siden fremkomsten af Fifty Shades Of Grey bøgerne og filmene er BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) blevet allemands eje. I hvert fald i en light version som ikke kræver års øvelse eller et decideret pleasure room, men som kan praktiseres hjemme i soveværelset uden den store erfaring.

Med vores Bondage Sæt – BDSM Fantasy Kit kan du og din partner roligt eksperimentere med blid bondage og dominans. Samtlige elementer i dette sæt er fremstillet af prima materialer, så I ikke risikerer at skade hinanden under den erotiske leg.

 

Butt plug sættet – til frække anale lege

Har du længe ønsket dig at prøve analsex, men været i tvivl om hvordan du skulle gribe sagen an? Så bør du starte med butt plugs i solid og hudvenlig kvalitet. Vores butt plug sæt er fremstillet af den anerkendte producent Satisfyer og indeholder alt, hvad du skal bruge for at blive fortrolig med analsex.

I sættet finder du tre forskellige typer butt plug i 100% silicone, som er nemme at indføre, og som med garanti kan føje ekstra krydderi til dit sexliv. Husk at bruge glidecreme – god fornøjelse!