Sexlegetøjs maskiner  

Varer
4 varer.

Viser 1 - 4 af 4

Sexlegetøjsmaskiner – hvad er nu dét?

Du kender sikkert til de gængse former for sexlegetøj, for eksempel dildoer, vibratorer og måske de mere specifikke former for anal sexlegetøj eller sexlegetøj til par. Men en helt særlig kategori af erotiske hjælpemidler går under betegnelse sexlegetøjsmaskiner. Denne betegnelse dækker over forskellige former for sexlegetøj, som alle har det tilfælles, at de i høj grad er mekaniserede og forsynet med motor.

Herunder kan du blive klogere på sexlegetøjsmaskiner. Du kan læse om de forskellige typer af aggregater, som kan bruges til at højne nydelsen, og du kan få mere at vide om, hvorledes du bruger sexlegetøjsmaskiner, uanset om du foretrækker at flyve solo, eller om du har en eller flere partnere ved hånden.

 

Sæt trumf på dine udfoldelser med sexlegetøjsmaskiner

En typisk sexlegetøjsmaskine har mange flere funktioner end en simpel vibrator eller et stykke onanilegetøj målrettet mænd. Når du benytter et af disse særdeles avancerede hjælpemidler, får du fuld valuta for pengene.

Du kan med stor fordel bruge et af de nedenfor beskrevne apparater til at sætte lidt ekstra kulør på samlivet i soveværelset. Samtidig har du mulighed for at bruge de frække sexmaskiner på egen hånd, så at sige – og med de rette hjælpemidler bliver dit solo-sexliv aldrig kedeligt eller uinspirerende!

 

”The Milker” malkemaskinen – et massageapparat til mænd

De fleste mænd kan finde på at tage sagen i egen hånd, når lysterne trænger sig på. Men en onanisession behøver hverken at være ensformig eller middelmådig i udførelse. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette sexlegetøjsmaskine til formålet.

Det er her, ”The Milker” kommer ind i billedet. Selv om betegnelsen ”malkemaskine” godt kan virke lidt voldsom, er der intet at frygte fra dette aggregat. Denne maskine er nemlig ikke videre hårdhændet, medmindre du decideret ønsker det. Malkemaskinen leveres med to cylindre i varierende størrelse og flere forskellige indstillinger til sug og kærtegn.

Den cylinder, der anvendes i forbindelse med direkte masturbation, kan med sine 22 centimeter uden problemer tage penis til roden, og den er samtidig foret med naturtro gummimateriale på indersiden.

 

Robo Fuk – når forspillet skal være ekstra heftigt

En af de mere populære former for sexlegetøj er den såkaldte kneppemaskine. Denne kan bruges i situationer, hvor du eller din partner nyder en solid omgang ”cuckolding” – altså at se sin partner blive taget af en anden – uden at det er nødvendigt at involvere en tredje part i den intime leg.