Anal begynder  

Varer
21 varer.

Viser 1 - 12 af 21

Anal sexlegetøj til begynder mænd

For mange kan det være en grænse der skal overskrides når det kommer til anal sexlegetøj og anal stimulation, idet mange er nervøse for om det gør ondt osv. Vi har derfor her på siden samlet et stort udvalg af sexlegetøj til anal brug, som egner sig perfekt til dig der er ny inden for dette felt.

Anal sexlegetøj til ham - hvad skal jeg vælge?

Anal sexlegetøj er en jungle for mange mænd. Men heldigvis vil vi sige hos Belugi. For det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at blive stimuleret analt. Vores udvalg i anal sexlegetøj omfatter anal perler, anal dildo, anal vibrator, douche og anale træningssæt. Det betyder, at du har en verden af muligheder for at blive stimuleret analt. Enten bare omkring anus, hvor der sidder mere end 1000 erogene zoner, men især inde i anus, hvor der sidder ca. 4000 erogene zoner på en mand!

Anal sexlegetøj - hvad skal jeg huske?

Det er først og fremmest vigtigt at varme godt op. At pirre anus, så du føler dig helt klar. Desuden at det vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme. Vi anbefaler en vandbaseret glidecreme til anal leg med sexlegetøj - og det kan næsten ikke understreges nok, at der skal bruges rigeligt med glidecreme!

Alle vores forsendelser afsendes selvfølgeligt anonymt. Så hverken naboen eller postbuddet ved hvad du modtager. Ligesom det på bankudskriftet heller ikke fremgår hvor og hvad du har handlet.

God fornøjelse med dit anale sexlegetøj!