Anal hygiejne  

Varer
5 varer.

Viser 1 - 5 af 5

Anal dusch - den nemme vej til en ren bagdel

Når du skal nyde anal stimulering enten sammen med en partner eller alene gælder det om at være godt forberedt. For mange er anus et sted, hvor det kun er meningen, at der er noget, som skal komme ud og absolut ikke ind. Derfor er det for mange også meget svært overhovedet at skulle give sig i kast med anal leg. Nogle frygter, at det vil være smertefuldt for dem, og andre kan være bange for, at deres partner vil opleve at få afføring på fingrene, penis eller sexlegetøjet, der bliver brugt til at stimulere med.

Hvordan anvendes en douche?

Du stikker enden af din douche op i endetarmen og sprøjter derefter godt med vand ind i tarmen. Når du fjerner din douche fra endetarmen ryger vandet ud igen. Dette gentages indtil vandet er klart. Normalt skal man anvende sin douche 3 - 4 gange, før at vandet er klart.

Når vandet er klart, kan du regne med, at du din endetarm er nogenlunde ren. Der følger så og sige ikke noget skidt med ud, når du leger med dit anale sexlegetøj eller hvis du har anal sex.

Kan alle bruge Douche?

Ja - alle kan anvende en douche. Men det er forskelligt hvor meget et menneske går op i, om endetarmen skal være ren. Vi anbefaler dog altid, at man anvender en douche før anal leg eller anal sex.

At bruge eksempelvis en relax spray kan for mange gøre det til en meget mere behagelig oplevelse at dyrke anal sex. Det gælder om at finde de ting, der fungerer bedst for en og så gøre brug af de teknikker. Det skal nemlig være noget, man finder nydelsesfuldt, og det gør man allerbedst, hvis man føler sig godt tilpas gennem hele oplevelsen.