Bondagesæt  

Varer
18 varer.

Viser 1 - 12 af 18

Bindesæt er ideelle til pirrende og kinky dominanslege som par.

Hvorfor nøjes med at binde hænderne fast med et enkelt sæt håndjern, når du med et bindesæt kan binde hele din partners krop fast til sengen, døren eller noget helt tredje? Her hos Erotic in Motion Shop finder du et stort udvalg af bindesæt, der gør det muligt for dig at fiksere både arme og ben på din partner og derved få fuld kontrol over hans/hendes nydelse. 

Til nybegynderen - prøv et blidt bondage sæt

Bondage kan være grænseoverskridende, uanset hvor meget du tænder på det. Vi anbefaler derfor, at du starter blidt ud. Når du derfor gerne vil have et bondage sæt, så start ud med et sæt, der har få dele eller dele der er lavet i blødt materiale. Det kan for eksempel være, at du skulle starte med et sæt, der har et simpelt blind fold i satin og med et par håndjern med plys. Det kan også være bløde håndleds manchetter, som kan justeres.

Her er det perfekte sæt til nybegynderen -Bondage sæt.

Til den øvede - prøv det ultimative bondage sæt

Er du på udkig efter et bondage sæt til at udvide dit bondage legetøj og dine pirrende fantasier? Et komplet bondage sæt kan være det, du søger. Fremfor at købe forskellige dele, kan et komplet bondage sæt, være en god måde også at købe legetøj, som du måske ikke selv havde tænkt på at prøve.

Køb et sæt med flere dele, så du kan prøve forskelligt sexlegetøj af. Et komplet bondage sæt kan indeholde alt fra halsbånd, piske, nipple clamps, reb, håndleds manchetter og meget mere.

Det er det perfekte sæt til den øvede, der er klar til at prøve mere.

Den helt store fordel med et bondage sæt er, at du med et sådant får rig mulighed for at prøve lidt forskelligt af. Her hos Erotic in Motion er vi naturligvis fortalere for, at du eksperimenterer i soveværelset, og til dette formål er bondage sæt helt perfekte. Tænder du på enten at afgive eller at tage magten i soveværelset, skal du helt sikkert forsøge dig med en fræk bindeleg. Men fandt du ikke lige det du søgte så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig/jer.

Du finder meget mere BDSM her