Halsbånd  

Varer
51 varer.

Viser 1 - 12 af 51

BDSM halsbånd til frække dominanslege

Tænder du på at disciplinerer, straffe eller dominere din partner, eller tænder du måske på selv at blive domineret, straffet eller disciplineret? Så kan du slippe din indre hersker løs, eller underkaste dig din partner, med et frækt SM halsbånd, som er perfekt til fikserings- og dominanslege.

Ud over at det rent visuelt er frækt at iføre sin partner et ”slave halsbånd”, kan et sådant også tjene et ganske praktisk formål i forbindelse med jeres bindeleg. Rigtig mange halsbånd er udstyret med en ring, som du kan sætte en snor i, og dermed kan du binde din partner i nye, spændende positioner. Ved ikke blot at fiksere din partners hænder og fødder, gør du jeres frække leg endnu mere intens.


Ud over at ringen i halsbåndet giver dig mulighed for at binde din partner på anderledes måder, giver den dig også mulighed for slet og ret at gå en tur med din partner. At blive holdt i kort snor på denne måde kan virke både ydmygende og frækt. Ydmygelse indgår ofte i diverse BDSM lege, og tænder du og din partner på netop denne del af universet, er det særdeles oplagt at finde halsbånd og snor frem.

Rigtig mange SM halsbånd er fremstillet i læder, men de kan også være fremstillet i andre materialer. Ud over udgaver i læder kan du finde halsbånd fremstillet i eksempelvis metal, neopren eller blonder. De føles naturligt nok vidt forskellige at have på. Et halsbånd i smukt blondestof mærker du knap nok, du er iført. Vælger du derimod et halsbånd i massivt metal eller hårdt læder, vil det gøre tydeligt opmærksom på sig selv.