Halsbånd  

Varer
52 varer.

  • Tag springet ind i en verden fuld af tillid og intimitet med vores Lock-It Heart Choker. Dette charmerende halsbånd er et symbol på kærlighed og dominans, der vil tilføje en spændende dimension til jeres erotiske udforskning. Passer til halsstørrelse 36 m

    159,00 DKK
  • Begynd din rejse ind i BDSM-universet med det polstrede Sorte Halsbånd med Snor. Dette smukke og sofistikerede halsbånd er din nøgle til en verden fuld af nye oplevelser. Takket være sin behagelige pasform og brugervenlighed er det et fremragende valg for nybegyndere.

    299,00 DKK
  • Læder halsbånd med O's ring  Lækkert læder halsbånd med O ring det at den går lidt ned på brystet gider den lidt fylde så man rigtig kan få øje på den.  Den underkastelse et halsbånd frembringer er fantastisk. det giver både toppen og bunden noget, at man har et tilhørs forhold. det kan også bruges som et lege halsbånd i læder hvor man bruger det som en...

    329,00 DKK
  • Lås din partners hals på plads, så de ikke tør sænke hagen med dette fantastiske nakkenålsbælte! Juster længden af de dobbelte stifter, så de passer til hendes eller hans størrelse hals, hage og bryst.Gør det, så du skaber den perfekte position til Deep throught, så de slet ikke kan ændre vinklen!

    349,00 DKK
  • Lækkert enkelt sort halsbånd med snor, så du kan holde din partner i kort snor. Dette halsbånd passer til en halsstørrelse på 39 til 49 cm, mens den fine snor er 65 cm lang. Det halsbånd er lavet af PU læder, hvis det er noget du tænker over. 

    199,00 DKK
  • Er du mere til et halsbånd i metal, så er denne model med et design der minder om en urrem måske lige noget for dig. Den har den fineste detalje med en lille sten ved låsen, hvilket giver lidt ekstra. Den total længde på halsbåndet er 40 cm, og da den har en O-ring kan du f.eks. rigtig vise din bund frem ved at gå en tur i snor.

    499,00 DKK
  • Posture Halsbånd Tilføj lidt ekstra til BDSM legen med dette  BDSM halsbånd. Den støtter de rigtige steder og fremhæver din underkastedes flot løftede hage. Pasformen er perfekt til både ham og hende. Den vil gøre at du ikke er i stand til at flytte hovedet sammen med en ringgag bliver det svært at tilbyde sig mere 

    649,00 DKK

Viser 25 - 36 af 52

BDSM halsbånd til frække dominanslege

Tænder du på at disciplinerer, straffe eller dominere din partner, eller tænder du måske på selv at blive domineret, straffet eller disciplineret? Så kan du slippe din indre hersker løs, eller underkaste dig din partner, med et frækt SM halsbånd, som er perfekt til fikserings- og dominanslege.

Ud over at det rent visuelt er frækt at iføre sin partner et ”slave halsbånd”, kan et sådant også tjene et ganske praktisk formål i forbindelse med jeres bindeleg. Rigtig mange halsbånd er udstyret med en ring, som du kan sætte en snor i, og dermed kan du binde din partner i nye, spændende positioner. Ved ikke blot at fiksere din partners hænder og fødder, gør du jeres frække leg endnu mere intens.


Ud over at ringen i halsbåndet giver dig mulighed for at binde din partner på anderledes måder, giver den dig også mulighed for slet og ret at gå en tur med din partner. At blive holdt i kort snor på denne måde kan virke både ydmygende og frækt. Ydmygelse indgår ofte i diverse BDSM lege, og tænder du og din partner på netop denne del af universet, er det særdeles oplagt at finde halsbånd og snor frem.

Rigtig mange SM halsbånd er fremstillet i læder, men de kan også være fremstillet i andre materialer. Ud over udgaver i læder kan du finde halsbånd fremstillet i eksempelvis metal, neopren eller blonder. De føles naturligt nok vidt forskellige at have på. Et halsbånd i smukt blondestof mærker du knap nok, du er iført. Vælger du derimod et halsbånd i massivt metal eller hårdt læder, vil det gøre tydeligt opmærksom på sig selv.

Du finder meget mere BDSM