Manchetter & Håndjern  

Varer
55 varer.

Viser 1 - 12 af 55

Leg med kontrollen med frække håndjern eller manchetter

Bind mig og brug mig hele natten

Hvis du først har fået smag for blid bondage leg så vil du være helt solgt når vi skruer bissen på og går over i den mere hardcore BDSM stil hvor legene bliver mere kinky og fetish agtige end noget andet du har prøvet før. Bondage manchetter er stadig i spil til BDSM lege når det bliver hårdt, men de kan krydres ekstra meget, så det er bare med at komme i gang! Mangler du for eksempel et par håndleds manchetter til datenight så grib dem her.

Fodleds manchetter kan være yderst bekvemmelige hvis de skal sidde på hele natten, mens I leger og har jeres livs nat. Din partner, vil ikke have svært ved at fastspænde dig med fodleds manchetter. Alle vores bondage produkter er nemme at benytte og nemme og fastspænde, men ikke så nemme at komme ud af for den underkastede.

Manchetter med mange muligheder

Manchetter kan bruges på samme måde ligesom håndjern, men de kan også bruges på andre måder, hvilket giver endnu flere muligheder. Manchetterne er en form for justerbare remme, der er sat sammen med en kæde og karabinhager. Selve remmene kan sættes så stramt som I ønsker, og kan derfor give en mere fast fornemmelse.

Kæden imellem de to remme, der skal rundt om håndleddene kan tages af, og man behøver derfor ikke tage alt af, som man gør ved håndjern, hvis man skal løsnes fra f.eks. sengegavlen. Der findes også ankelmanchetter. De fungerer på samme måde som dem til håndleddene. De kan sidde stramt rundt om anklen og kan let justeres.

Generelt er bondage, pirring og sågar SM en rigtig erotisk form for samleje og kan varmt anbefales. Det er dog vigtigt at dig og din partner, sætter nogle retningslinjer for hvordan jeres leg skal foregå. Derfor kan det være en god idé at have et såkaldt stopord, som sikre at der altid er mulighed for at stoppe mens legen er god, eller bliver lidt for intens. På den måde er I begge sikre på at få en god oplevelse med Bondage sæt.

Med håndjern eller manchetter bliver det en smal sag for den ene part at tage styringen i soveværelset. Spænder du din partner fast til eksempelvis sengegærdet, har vedkommende ganske enkelt ikke andre muligheder end blot at adlyde dine ordrer. Det er frækt for begge parter, så hvis ikke I allerede har eksperimenteret med fiksering, er det blot om at komme i gang.