Spredestænger  

Varer
8 varer.

 • benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

  629,00 DKK
 • Denne Spreader Bar i forkromet metal har 1 ring i hver ende, så der let kan fastspændes manchetter. Den er i 3 delle så den er let at have med i kufferten.

  399,00 DKK
 • Opdag BDSM's verden med vores Spreader Bar på 45 cm. Denne bar er skabt til at sprede dine arme eller ben, hvilket åbner op for intense øjeblikke af nydelse. Fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, garanterer denne bar både holdbarhed og sikkerhed.

  249,00 DKK
 • Tag springet ind i BDSM's fascinerende verden med vores justerbare luksus Spreader Bar. Nyd hvordan denne bar åbner op for intense, hjertebankende øjeblikke af nydelse.

  169,00 DKK
 • Denne Spreader Bar kan hele to ting. Man kan sætte en dildo fast i toppen, og nederst kan man, i hver ende af stangen, fastgøre benene . Meningen med denne Spreader Bar er at dildoen som er fastmonteret på stangen skal være indeni din slave for at han/hun er hel fastlåst. Det er derfor meget vigtigt at højden på stangen er justeret korrekt. Stangen kan...

  999,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Udforsk kinky dominanslege med en spredestang

Nem adgang med benspreder

En benspreder er geniale til at holde benene adspredt, så er der nemmere adgang til alle de sjove aktiviteter der som regel skal foregå mellem benene. Det være sig både oralt og sex-mæssigt. Med en spredestang kan dine hænder have fokus og opmærksomhed på andre steder på kroppen. Dét er frækt for både dig og for din partner.

Skal det være endnu frækkere, så kan I altid vælge at tilføre et lille ekstra krydderi til legen. Prøv eksempelvis at inddrage et blindfold, en halskæde eller en maske, når I leger med jeres BDSM spreader bar.

Længden på jeres spredestang er naturligvis afgørende for om oplevelsen bliver en succes. Derfor kan mange spredestænger justeres, så I selv kan vurdere hvor spredt jeres spredestang skal være.
Der er ikke noget der er rigtigt og forkert ift. Hvor meget en benspreder skal sprede, det er noget I selv skal finde frem til.

meget mere BDSM her