Blindfold & masker  

Varer
22 varer.

Viser 1 - 12 af 22

Kinky blindfold & masker til pirrende sexoplevelser

Både for nybegynderen og den erfarne

Det gode ved let bondage og BDSM er, at langt de fleste kan være med. Det behøver ikke at være hardcore eller ekstremt. Blid bondage er for mange det helt rigtige.  Start ud med et blindfold. Mærk hvad fraværet af synssansen gør for resten af dine sanser. Her er det perfekt at give en pirrende massage.

Når I først begynder at snuse lidt til den nye verden, er vi ret sikre på, at I vil synes om det. Det er slet ikke så farligt, som det lyder.

Der findes masser af forskellige slags kinky blindfold, som i princippet kan præcis det samme - nemlig at svække synet, så du kan blive pirret af din partner, mens du ikke kan se, hvad der foregår omkring dig.

Med øjenbind vil enhver form for stimuli føles meget mere intens, så det er det perfekte tilbehør til pirrende sanseleg. Det skaber desuden en stor spænding hos den, der bærer en latex maske eller hætte, når man ikke ved, hvad der mon venter: et blidt kærtegn, et lille rap med hånden eller måske et hårdt smæk med pisken? Uanset om I er til kinky BDSM sex eller bare nysgerrige på nye, pirrende oplevelser, så går I aldrig galt i byen med blindfolds eller øjenmasker.

Tip: Blindfolds kan med fordel også bruges sammen med andet BDSM sexlegetøj.