Klemmer  

Varer
48 varer.

Viser 1 - 12 af 48

Den hårfine grænse mellem pleasure and pain med klemmer

Dine brystvorter er en af kroppens allermest følsomme, erogene zoner, men de bliver desværre ofte nedprioriteret. Nogle kvinder kan få orgasme alene ved at få de små vorter stimuleret, og de fleste mænd er faktisk lige så følsomme og modtagelige overfor berøring, som kvinder er.

Brystvorte sugekopper og brystklemmer er ofte en del af en BDSM leg med flere elementer. BDSM er en erotisk oplevelse, der i sin essens handler om rollespil, der involverer bondage, dominans og submission og sadomasochisme. BDSM har ofte fokus på pirring af brysterne, hvilket er her brystvorte klemmer kommer ind i billedet.

Idéen med brugen af brystvorteklemmer eller sugekopper er, at det skal pirre de følsomme brystvorter til grænsen af det smertefulde. Nogle gange må det selvfølgelig også gerne gøre ondt. 

Brystklemmer med vedhæng

Brystklemmer kommer ikke bare i form af klemmer alene. De kan fås med kæder, der får nippel klemmerne til at hænge sammen, såvel som individuelle vedhæng. Et vedhæng i sig selv er med til at øge tyngden på brystvorterne, så smerterne bliver stærkere.

Du eller din partner kan også prøve at hive lidt i vedhængende, for at øge smerten eller gøre klemmerne mere stimulerende. Eksperimenter også med, hvordan I tager brystklemmerne af. Enten langsomt eller med et hurtig snuptag. Det giver forskellige former for smerte og nydelse.

Sådan bruger du bryst sugekopper

Er du ikke vild med tanken om hårde og smertene klemmer om brystvorterne, så kan et par brystvorte sugekopper være et super godt alternativ. Sugekopperne sidder tæt om brystvorterne, men er ikke lige så intense at bruge som klemmerne. 

Vakuumeffekten som sugekoppen danner gør brystvorterne stive og ofte også større og mere struttende. Du vil højst sandsynligvis opleve, at dine brystvorter også bliver mere følsomme, efter at du har brugt et par brystvorte sugekopper på dem. Som nybegynder inden for brystvorte stimulering er sugekopper et super godt valg.