Varer
66 varer.

Viser 1 - 12 af 66

 • Pussy Opener Spekulum.Til liderlige doktorlege med dybe indblik!Det 10 cm. lange spekulum indføres i skeden med lukket næb. Ved hjælp af det justerbare næb med kliklås udvides skedeåbningen blidt (op til højst 12 cm.). Fast glidemateriale. 

  89,00 DKK
 • Gør dine kønsorganer fyldigere og utroligt følsomme med denne Pussy Pump og oplev nye højder af nydelse. Pumpen byder på masser af nydelse, når den øger blodgennemstrømningen og dermed følsomheden i dit intime område. Med klar skål, der placeres over vagina og håndpumpe med Quick Release funktion.

  299,00 DKK
 • Stimulerer og forstørrer brystvorterne med denne vibrerende brystpumpe. Disse brystsugekopper kan måske få drømmen til at gå i opfyldelse!

  379,00 DKK
 • En forholdsvis blid form for smerte leg. Kopperne kan bruges overalt på kroppen, men har størst virkning på bryster, brystvorter, klitoris og penis. Når kopperne kommer af igen er området hvor de har siddet meget følsomt og legen kan fortsætte.frækt smerte leg hvor alle kan være med men stadig en virkelig intens oplevelse 

  249,00 DKK
 • Wax play er super spændende og fræk men kun hvis man har styr på det man laver. men skal passe på man ikke kommer til at forbrænde modtageren.Det gør man ved at bruge et produkt som dette som ikke smelter ved for høj tempratur og så ligger man modtageren på gulvet og holder lyset på i strækt arm så køler det lidt på vejen ned og når man har fornemmelsen...

  79,00 DKK
 • Vil du give din mand enten en intens smerte eller en meget pirrende nydelse, så er denne cock and ball crusher lige det du skal bruge, da det er muligt at ændre på intensiteten alt efter hvor meget du ønsker at stramme den. Dertil er den lavet i gennemsigtig akryl, så du kan se dit arbejde. 

  499,00 DKK

Viser 1 - 12 af 66

Diverse  

En verden af BDSM legetøj til sanselige fetish lege

Det er naturligt for mennesket at prøve grænser af. Mange higer efter det nye og spændende, fordi de ellers hurtigt kommer til at kede sig. Har du det ligesådan i forhold til dit sexliv? Nysgerrighed og grænsesøgning er sunde egenskaber, som du ikke skal fortrænge. Tværtimod skal du anerkende dine lyster og så vidt muligt forsøge at realisere dem. Det kan du blandt andet gøre gennem sex med frækt BDSM legetøj. 

Ball stretcher - ultimativ nydelse for ham

Når man første gang nævner ordet “ball stretcher”, er der mange som ikke kender produktet. En ball stretcher placeres omkring den løse hud på mandens pung, og trækker på den måde mandens testikler længere nedad og væk fra kroppen.

Ved at påføre en ball stretcher, strækkes huden nedad, og testiklerne befinder sig pludselig i et ukendt område. Ved at ændre på testiklernes placering kan manden pludselig opleve en ny form for stimulering, som eksempelvis, når de rammer stoffet fra underbukserne, eller når de gnider op ad inderlåret. Derudover vil han opleve, at idet huden bliver strukket, vil de mange nerveender, der sidder inde under huden blive trukket længere frem mod overfladen, og derfor bliver man også mere følsom. Denne øgede følsomhed kan endda være med til at sikre en bedre og nogle gange større erektion.

Penis plug for anderledes stimulering

Hvis ball stretching ikke lige er din kop SM sex, så udforsk vores udvalg af penis plugs. En penis plug, også kendt under betegnelsen urinrørsdilator, er en lille og smal plug, som skal føres ind i hans urinrør. Du kan vælge en åben penis plug og dermed give ham lov til at komme igennem det lille hul i pluggen. Men der findes også en mere ydmygende type penis plug – den såkaldte spermstopper. Her er tale om en decideret prop, som stopper urinrøret til. Når han ikke kan komme af med de syndige væsker, vil det volde ham en smerte, som han må udholde, lige indtil du forløser ham.

Dilatorsæt til kvinder

Stimulering af urinrøret er en meget speciel form for fetish, som giver utrolig intense lystmomenter. Denne form for kinky sex er ikke noget, mænd skal have for sig selv, for kvinder kan også sagtens nyde urinrørsstimulation. Men kvinderne skal selvfølgelig hverken bruge penis plug eller spermstopper. I stedet findes særlige dilatorer og dilatorsæt, som er designet efter kvindens anatomi. Hendes urinrør er lidt kortere end hans, og det tager det feminine BDSM udstyr hensyn til.

Pinwheel -hjulet der tester din sensitivitet

Har du hørt om Wartenberg-hjulet? Som navnet antyder, så blev det opfundet af Robert Wartenberg, men det havde egentlig et neurologisk formål. Hjulet, som har meget spidse pigge, blev ført hen over kroppen i et bestemt mønster for at teste, hvor sensitiv huden er. Selvom det stadig bruges til dette formål, så er Wartenberg-hjulet også et redskab, som man i dag bruger inden for sexlegetøj i den kinky BDSM-verden. Grundet de spidse pigge så bliver de også kaldt pinwheel. Det er yderst populært og det bruges især af de personer, der tænder på smerte og sanseleg. Det er nemlig med til at skabe en sansemæssig stimulering, som kan være utrolig pirrende - både for den der styrer redskabet, men især også for modtageren, som bare må ligge og tage imod.