Sexlegetøj i Stål  

Varer
98 varer.

  • Denne gag bruges af tandlæger og læger til at holde mundene på deres patienter åbne under procedurer. Hvis du er til rollespil i hvide kitler er dette gag bestemt et frækt tilbehør.

    349,00 DKK
  • Er Du Klar til Næste Niveau? Gør klar til at udforske kontrol på en måde, du aldrig har turdet forestille dig. Uanset om du er nøgleholderen eller den låste, inviterer PIKBUR -FÆNGSLET dig ind i et univers, hvor kun fantasien sætter grænser. Bær nøglerne som et symbol på magt eller overlad dem og dine orgasmer til din partners nåde.

    489,00 DKK
  • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

    489,00 DKK
  • Stål D - Håndjern med hængelås og to nøgler.Kan bruges til frækt roleplay -  f.eks betjent/tyv eller forhørsofficer/civil

    249,00 DKK
  • Nedsat pris!

    Dilator sæt med 14 forskellige sounds  til mænd - fra størrelse 4mm - 17mm

    649,00 DKK 699,00 DKK
  • Vores næseklemmer kan med fordel benyttes med vores andet BDSM udstyr. Benyt dem under de pinefulde lege på din sexslave. Kan med fordel benyttes under urinsex eller dominans lege. Se vores sexshop, for andet BDSM / sexlegetøj. 

    199,00 DKK
  • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

    299,00 DKK
  • Bondage krog med dobbelt kugle, som indsættes i skede eller anus, hvorefter at vedkommende kan hænges op. Til de garvede BDSM'er som har erfaring indenfor faget. Benyttes med vores vandbaseret glidecreme, som også kan findes i vores sexshop. Kan med stor fordel også benyttes med vores andet sexlegetøj. 

    499,00 DKK
  • Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

    389,00 DKK

Viser 85 - 96 af 98

Metal sexlegetøj i mange former

Mange ønsker at bruge sexlegetøj af metal, når de skal bruge det som en del af deres bondageleg eller generelle BDSM udfoldelser. Metal sexlegetøj har et flot, elegant og klinisk udseende, som passer perfekt ind i universet med læder, bondage og smertelege. 

Derfor finder du også udstyr og sexlegetøj i metal under vores kategori med BDSM tilbehør. Et metal sexlegetøj kan være en butt plug såvel som et såkaldt metalhjul. Vi har også kyskhedsbælter i metal, så du kan få et komplet sæt der matcher i stilen og fuldender fantasien.

BDSM og meget mere