Varer
15 varer.

Viser 1 - 12 af 15

 • Kun online

  CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, kunse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

  599,00 DKK
 • Robust og stilfuldt metal kyskhedsbur. Den er perfekt til pirrende dominans lege. Vil du beslutte, hvornår han skal have muligheden for at tilfredsstille sig selv, eller piller han for meget? Så kyskhedsburet fra Rimba perfekt til formålet. Kyskhedsburet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen

  299,00 DKK
 • Sæt din elsker bag lås og slå med Hardcore Silicone Cock Blocker! Fastgør låsen, skjul nøglen, og sørg for, at din partner holder sin pik, hvor den hører til!  Perfekt under SM/BDSM lege, eller vis du bare er nervøs for hvor pikken ender!

  469,00 DKK
 • Kyskhedsbælte til manden i PU læder med lækre detaljer. Består af tre læderremme med spænder til fastgørelse af penis efter den er blevet ført igennem metal ringen. I tvivl om størrelsen ikke noget problem, da denne model er justerbar, så kan tilpasses den enkelte. 

  499,00 DKK
 • Tvangsorgasme bælte Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

  739,00 DKK
 • Drømmer du om en 100% pålidelig og lydig kvinde, bør du købe et kyskhedsbælte til hende. Når hun har det på og du har nøglen til hængelåsen kan mange timers dominans leg begynde.

  499,00 DKK
 • Det er let at holde ham i sengen med denne silikone bur. Kyskhedsburet gør at penis ikke blive stiv. Buret er behageligt, også i lang tid. Det er let og meget fleksibel og har også sideventilation, så vask uden afmontering er mulig. Buret kan bæres usynligt under tøjet og det passer til næsten alle. En komplet pakke med ringe, nøgler og låse så du er klar...

  499,00 DKK

Viser 1 - 12 af 15

Kyskheds Sexlegetøj  

Kyskheds sexlegetøj giver dig nøglen til din partners lyst!

Kyskheds sexlegetøj er ideelt til dig, der tænder på pirrende og kinky dominanslege. Lad dig underkaste, dominere og tirre på den helt rigtige måde, der på en og samme tide føles både ydmygende, smertefuld og helt ekstremt frækt.

Bredt udvalg af penisbur og kyskhedsbælter

Hvad end du er den dominante eller submissive i dine seksuelle forhold, kan du få gavn af at investere i noget kyskheds sexlegetøj. Vi byder på et bredt sortiment af forskelligt udstyr, som kan købes til eget brug eller til din partner.
En af de mest populære og kendte varianter inden for genren er uden tvivl kyshedsbæltet, som bruges til penis, bedre kendt som penisbur. Denne fungerer som et bur for penissen, der hverken kan blive erigeret eller få udløsning, når det bæres. Selve buret kommer i mange forskellige udgaver. Du kan blandt andet få versioner med eller uden lås, hvoraf der både findes hængelåse, timer eller kodelås. Der er også stor forskel på materialer og størrelse, hvilket giver dig mulighed for at finde netop den variant, som passer til dig i vores sortiment.

På samme måde som det mere moderne pikbur skal tøjle hans vulgære bandit, er bæltet blevet til som resultat af kvindens syndige natur. Det er da heller ikke svært at se, at kyskheds sexlegetøj emmer af kontrol, forbud og insisteren på lydighed. Præcis derfor har vi med stor entusiasme inkluderet det i vores moderne samling af BDSM udstyr, og vi kan kun anbefale, at du også gør kyskhedsbæltet til en del af din.