Kyskheds Sexlegetøj  

Varer
28 varer.

Viser 1 - 12 af 28

Kyskheds sexlegetøj giver dig nøglen til din partners lyst!

Kyskheds sexlegetøj er ideelt til dig, der tænder på pirrende og kinky dominanslege. Lad dig underkaste, dominere og tirre på den helt rigtige måde, der på en og samme tide føles både ydmygende, smertefuld og helt ekstremt frækt.

Bredt udvalg af penisbur og kyskhedsbælter

Hvad end du er den dominante eller submissive i dine seksuelle forhold, kan du få gavn af at investere i noget kyskheds sexlegetøj. Vi byder på et bredt sortiment af forskelligt udstyr, som kan købes til eget brug eller til din partner.
En af de mest populære og kendte varianter inden for genren er uden tvivl kyshedsbæltet, som bruges til penis, bedre kendt som penisbur. Denne fungerer som et bur for penissen, der hverken kan blive erigeret eller få udløsning, når det bæres. Selve buret kommer i mange forskellige udgaver. Du kan blandt andet få versioner med eller uden lås, hvoraf der både findes hængelåse, timer eller kodelås. Der er også stor forskel på materialer og størrelse, hvilket giver dig mulighed for at finde netop den variant, som passer til dig i vores sortiment.

På samme måde som det mere moderne pikbur skal tøjle hans vulgære bandit, er bæltet blevet til som resultat af kvindens syndige natur. Det er da heller ikke svært at se, at kyskheds sexlegetøj emmer af kontrol, forbud og insisteren på lydighed. Præcis derfor har vi med stor entusiasme inkluderet det i vores moderne samling af BDSM udstyr, og vi kan kun anbefale, at du også gør kyskhedsbæltet til en del af din.