Testvindere  

Varer
14 varer.

 • En elegant klitoris-vibrator, der i den grad har udseendet med sig. Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris-Vibrator, er både stilfuld og elegant at se på, og samtidig er den udstyret med en meget kraftfuld motor, der med 100% sikkerhed, vil sende dig direkte i den syvende himmel.

  299,00 DKK
 • Satisfyer Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne Satisfyer vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

  529,00 DKK
 • Denne nye klitoris stimulator fra Satisfyer, forkæler din klitoris med vibrationer og trykbølger, som hurtigt sender dig direkte i klimax Denne stimulator, har som noget nyt en tilhørende APP så du kan styre den nemt og hurtigt fra mobilen.

  529,00 DKK
 • Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid. Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris. Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med...

  529,00 DKK
 • Dette sexlegetøj til par er udformet i en dejlig u-form, som er med til at tage sexlivet til nye højder for både ham og hende. Den har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer som stimulere både klitoris og g-punktet på samme tid, mens han kan nyde de frække vibrationer når han er inde i hende. Den er også vandtæt, så i kan yde den i badet.

  299,00 DKK
 • Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  529,00 DKK

Viser 1 - 12 af 14

Bedst i test sexlegetøj

Her på siden har vi samlet alt vores testvindende sexlegetøj på ét sted. Det betyder, at du ikke skal lede mere end højst nødvendigt for at finde det, som eksperter inden for branchen anbefaler.

Her på siden finder du således både testvindere og prisvindere, hvilket er en god indikator for, at produktet ikke kun har en høj kvalitet og funktionalitet, men også at det i den grad lever op til forventningerne.

Lige som med alle andre produkter bliver sexlegetøj også testet og afprøvet for at finde frem til de bedste. Og ligesom med de andre produkter findes der også priser til de bedste af de nominerede.