Trusser til Plus Piger  

Varer
10 varer.

Viser 1 - 10 af 10

Forfør din partner med sexede trusser til Kurvede Kvinder

Er du på udkig efter et par nye frække trusser til den helt store aften i erotikkens tegn, det kunne være en fræk g-streng eller et par bundløse trusser.

Er du ved at planlægge en fræk aften med din partner, hvor du vil sikre en fræk forførelse så skal du næsten have et par frække trusser på, når du gør det. Det giver bare en fræk følelse, når man er fræk klædt på under sit ydre outfit. Trusser er ikke bare trusser, du bestemmer selv, hvor kinky du vil være, i forhold til hvilke frække trusser du vil iføre dig. Det kan nemlig også give en anderledes og lækker følelse at have trusserne på, når I dyrker sex, det kan man med et sæt bundløse trusser.

Skal du gøre det ekstra, ekstra frækt kan du vælge at supplere de frække trusser med andet sexet lingeri, som eksempelvis en fræk BH, en fræk hofteholder eller et sæt selvsiddende strømper, der kan være med til at ramme din smukke fyldige bagdel flot ind, når du smider det yderste lag tøj, en fræk kjole. Din partner vil med garanti have svært ved at holde fingrene fra dig, når først han har fået færten af, at du har en fræk lille overraskelse klar til ham.

Plus Size Kvinder i sexede trusser er bare hot

Lige meget om du vælger en trusse, g-streng eller pants - Alle elsker at se sin partner i frækt lingeri. De forskellige trusser har hver deres force. Der er g-strengen, som ikke efterlader ret meget til fantasien. Hvis du hellere vil vikle din partner om din finger langsomt, så er de lidt mere hemmelighedsfulde blonde-pants et rigtig godt valg. 

Her finder du erotiske Plus Size trusser som passer dig

Frække trusser i store størrelser er slet ikke uopnåeligt, som du måske går og tror – i hvert fald ikke, hvis du leder det rigtige sted, som er her. Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores frække trusser i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. 5XL.