Varer
38 varer.

Viser 1 - 12 af 38

Viser 1 - 12 af 38

Til Hende  

Sexlegetøj til hende 

Hos os finder er et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder både de dyre mærker og dem der er til at betale sig fra. Vi forsøger at havde et udvalg til en hver pengepung og lyst. men Kvindens 7 orgasmer i fokus. Alle vores Dildoer og vibratoer osv er af høj kvalitet og uden farlige stoffer.
I denne kategori har vi fokus på sexlegetøj til kvinder og vi prøver at havde det sids nye hjemme og få nogle til at teste det og beskrive hvordan de oplever brugens af netop det sexlegetøj. 

Dildoer 

Dildoer er mange ting og er ikke så nemt er finde rundt i. men vi prøver her at gøre det nemmere for dig at finde rundt i 

De kommer i mange former nogle ligner den rigtig udgave og andre slet ikke. nogle kan vibrer og andre kan ikke, fælles er at bliver de for tykke eller lange har vibratoren ikke den store virkning.
Der findes nogle med en sugkop sådan man kan sætte den fast og bruge den som den rigtige udgave, andre er lavet til at sætte på en strapon, alt sammen har hver deres fordel og ulemper. det vigtigeste er at du finder den helt rigtige.
Så kommer vi til overflader på dildoer, som ikke er lige meget. er de fremstillet i PVC så kan nogle af dem havde en dårlig lugt (dem prøver vi at undgå) hvor i mode dem der er laver af silikone er duft fri og har en sikleblød overflade.

Vibrator

Vibrator kan også være lidt af en videnskab, men hvis man tager udgangs punkt i kvindens 7 orgasmer så hjælper det noget på det.

 
G punkt  

er typisk en vibrator der har en knæk i enden sådan den kan nå det rigtige sted, der er samme type produkt man bruger til sprøjte orgasmer.
her er det en fordel hvis den ikke er alt for overfladist i vibratoren 

Den dybe skede orgasme 

har er det vigtigt at 

Til Hende Underkategorier