Til Hende  

Varer
11 varer.

Viser 1 - 11 af 11

Sexlegetøj til hende 

Hos os finder er et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder både de dyre mærker og dem der er til at betale sig fra. Vi forsøger at havde et udvalg til en hver pengepung og lyst. men Kvindens 7 orgasmer i fokus. Alle vores Dildoer og vibratoer osv er af høj kvalitet og uden farlige stoffer.
I denne kategori har vi fokus på sexlegetøj til kvinder og vi prøver at havde det sids nye hjemme og få nogle til at teste det og beskrive hvordan de oplever brugens af netop det sexlegetøj. 

Dildoer 

Dildoer er mange ting og er ikke så nemt er finde rundt i. men vi prøver her at gøre det nemmere for dig at finde rundt i 

De kommer i mange former nogle ligner den rigtig udgave og andre slet ikke. nogle kan vibrer og andre kan ikke, fælles er at bliver de for tykke eller lange har vibratoren ikke den store virkning.
Der findes nogle med en sugkop sådan man kan sætte den fast og bruge den som den rigtige udgave, andre er lavet til at sætte på en strapon, alt sammen har hver deres fordel og ulemper. det vigtigeste er at du finder den helt rigtige.
Så kommer vi til overflader på dildoer, som ikke er lige meget. er de fremstillet i PVC så kan nogle af dem havde en dårlig lugt (dem prøver vi at undgå) hvor i mode dem der er laver af silikone er duft fri og har en sikleblød overflade.

Vibrator

Vibrator kan også være lidt af en videnskab, men hvis man tager udgangs punkt i kvindens 7 orgasmer så hjælper det noget på det.

 
G punkt  

er typisk en vibrator der har en knæk i enden sådan den kan nå det rigtige sted, der er samme type produkt man bruger til sprøjte orgasmer.
her er det en fordel hvis den ikke er alt for overfladist i vibratoren 

Sprøjte orgasme 

Dette punkt sidder bag G-punktet dybe inde i skeden og har kan man med fordel bruge det samme legetøj som man ville bruge til G-punktet. det er en fordel at det er vandtæt.

Den dybe skede orgasme 

har er det vigtigt at man bruger et legetøj der skabe noget friktion sådan man stimuler de nerveender der sidder i skede indgangen. 
Hvis man har nemt ved at få den dybe skede orgasme så skal man gå efter noget der er glat, men har man svært ved det så skal man gå efter noget der er ujævnt. 

Livmoderhals orgasme 

Dette er den kræftigste orgasme en kvinde kan få. men det er også et meget følsomt område så man skal gå forsigtig frem. sexlegetøjet der skal bruges er et der ikke er for tykt og gerne lidt spis, hvor vibratoren sidder så tæt på spisden som muligt. så sætter man den ind og helt tilbage i skeden og tænder vibrationerner og lader den sidde uden at flytte på den. så vil der efter kor til kunne mærkes en varme brede sig fra mellemgulvet og det bliver taget over en en dyb og vild og til tider lang orgasme.
Der er mange det der kommer til at græde når de oplever denne orgasme, og helt uden grund. 

Multi orgasme 

her er der ikke noget legetøj der kan hjælpe dig på vej som sådan, man kan mentalt genkalde den sidste orgasme man lige har fået og få den til at rulle igen.

Anal orgasme 

Anal orgasme er skabt ved friktion og udvidelse i den rette mængde. her skal man virkelig tage sig god tid. er man ny og ikke har leget så meget med anal sex. så brug noget tid på at smøre noget glide creme på og kun uden på og når man fornemmere at ringmusklen er helt afslappet kan man så småt begynde at bruge et lille legetøj eller en finger. godt med glidecreme og god tid er vejen til lækker analsex og de fede anal orgasmer. men det tager mindst 15 min 

og man kan ikke bare liste den ind uden de opdager det. for du kan være helt sikker på at de opdager det. og det gør vildt onde. så klare aftaler er vejen frem.