Til Ham  

Varer
270 varer.

  • Her er gabestokken der kan få selv den mest ulydige slave til at hører ordentlig efter…! Sæt gabestokken omkring bollerne på ham og lås den med de medfølgende fløjmøtrikker. Herefter hives der let tilbage og hele herligheden placeres bag lårene. Med denne gabestok er det også muligt at penetrere fyren imens han er iført The humbler, da gabestokken er...

    249,00 DKK
  • Chokoladebrun erotisk dukke i legemsstørrelse. Hun har påtegnet brunt hår og tre huller at tilfredsstille dig i. Hun er altid frisk på pik og siger aldrig nej til det - Så er du til en brun pige, som elsker pik - Så er Earth lige noget for dig! Benyt hende med vores vandbaseret glidecreme!

    269,00 DKK
  • Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale.

    549,00 DKK
  • Rabbit penisring med vibrator er hvad de fleste mænd mangler i deres nat6skuffer. Den kaninformede klitorisstimulator gør at din kvinde aldrig vil føle sig snydt. Benyttes sammen med andet sexlegetøj fra vores shop. Husk altid glidecreme. 

    139,00 DKK
  • Disse tre ringe sidder meget stramt og sørger for længere og kraftigere erektioner, da blodet kan ikke løbe fra penis. De kan bæres enkeltvis eller i kombination.

    139,00 DKK
  • Disse analkugler, er til parret, manden eller kvinden, som har alt, men alligevel ikke. Som man kan denne med fordel benyttes sammen med vores penisring, som også findes i vores sexshop. Husk at benytte vandbaseret glidecreme for den bedste effekt. 

    59,00 DKK
  • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

    269,00 DKK
  • Ren nydelse! Alle har brug for følelsen af at blive fyldt helt ud en gang i mellem. Føler du ikke, at noget at dit sexlegetøj kan leve op til det? Så burde du opdatere din samling med denne frække Bad Kitty Anal Balloon.  Latex-ballon med håndpumpe. Kan pumpes op til 3-dobbelt størrelse. Farve: Lilla. Materiale: Latex/PVC.

    179,00 DKK
  • A fun intimate shower! Showering alone can sometimes inspire fantasies and this is where the intimate shower with hose, which can be attached to a shower tap, comes in! Each attachment have a hole for a thin jet of water.

    269,00 DKK
  • Som navnet antyder er denne oppustelig buttplug en sand ekspert til at udblokke den anale lystkanal. Oppustelig Anal Expert er nyudviklet, utrolig lækker og i absolut i den bedste kvalitet. Den smalle og glatte overflade gør, at den næsten glider ind af sig selv. Ved hjælp af håndpumpen kan buttplugen pumpes op til den ønskede størrelse.

    349,00 DKK

Viser 169 - 180 af 270

Sexlegetøj til ham 

Udvalget af sexlegetøj til mænd er kæmpestort og meget varieret. Der er noget for enhver smag og til et hvilket som helst behov. Inden for de sidste år har markedet for sexlegetøj til mænd udviklet sig markant, så det er nu ikke længere kun muligt at købe en lolita dukke eller onaniprodukter. Dem har vi selvfølgelig stadigvæk også.

Sexlegetøj til mænd er langt mere raffineret og forfinet end dets rygte. Farvel til det lumre og uhumske og goddag til lækre designprodukter der ud over at give stor nydelse, også kan hjælpe dig til en bedre erektion, få dig til at holde længere og give dig en større penis. 

Lige meget hvordan vi ser eller tænker på sex vil onani være en del af det, og der kommer mere og mere til mænd i den retning lidt som sexlegetøj til kvinder.
Det er onaner er en helt naturlig ting både for mænd og kvinder sammen og hver for sig og flere og flere bruger sexlegetøj til mænd både Pocket Pussy, Penis pumper og penis ringe osv. og alt sammen for at give dig den store nydelse

Vores forskellige penisringe er et hit til par, da de stimulerer både ham og hende. Vi har også et stort udvalg af glidecreme, der gør onani- eller sexoplevelsen endnu bedre. De forskellige typer glidecreme kan bruges til at gøre samlejet endnu bedre, uanset om det er vaginalt eller analt, men de kan også stimulere dig og forbedre din oplevelse med onaniprodukter eller andet sexlegetøj til mænd.

Analt sexlegetøj til mænd

En gang var det totalt tabu, men i dag er det højeste mode og helt i orden både at bruge og tale om. Analt sexlegetøj er et hit, der er kommet for at blive.

Vi taler ikke kun de velkendte buttplugs, men også de særlige prostata-stimulatorer, der er designet specielt til at stimulere den meget erogene prostata, som sidder 3-5 cm oppe fra anus. Vibratoren kan give dig en helt utrolig orgasme, der er lige så intens og frydefuld som den kvindelige af slagsen.

Der findes også mange andre former for analt sexlegetøj til mænd. F.eks. anal dildoeranal kæder og særlige oppustelige og kæmpe anal-plugs.