Dildo  

Varer
78 varer.

Viser 1 - 12 af 78

En dildo til enhver fræk fantasi

Der er ganske enkelt et hav af muligheder med en dildo, og vi er ganske sikre på, at du nok skal kunne finde en dildo, der får dig til at komme igen og igen og igen i udvalget her på siden.

Alle former og farver

En dildo kommer i mange former, størrelser og materialer og du kan med garanti finde en model der passer til din lyst og humør.  og hos os finder du alle testvinderne, prisvinderne og kundernes favoritter. Vil du gerne have hænderne fri, når du leger, så prøv en dildo med sugekop, der kan sættes fast på alle glatte overflader.

Vi har masser af realistiske dildoer i naturlige hudtoner, men du kan også få frække og sexede af slagsen i sort. Eller måske er du mere til feminine udgaver i lyserød og lilla.

Vælg en med sugekop i bunden

Vælg en dildo med sugekop i et blødt og fleksibelt jelly materiale. Den føles og ligner til forveksling en ægte penis. At bruge et stykke sex legetøj med sugekop giver mange flere muligheder for frække lege. Ideen bag er nemlig den, at du kan sætte den fast på alle hårde overflader.

Det betyder, at du kan fastgøre den på væggen i badet, på gulvet eller måske på en stol. Du kan derfor bruge din dildo på en helt anden måde end med så meget andet sexlegetøj. At du har hænderne fri, giver anledning til, at du kan røre ved dig selv andre steder. Det er også oplagt at bruge et andet stykke sexlegetøj som en klitoris vibrator for at tilføre endnu en fantastisk stimulering. 

Dildo som strap-on

Strapon dildoen findes i mange forskellige størrelser alle med et naturtro penishoved, og kan fås med kugler også. Vil du bringe din partner i spil, kan næsten alle slags med sugekop bruges som strapon. Husk at købe et harness, altså en sele, hvis I vil lege med en strapon. Det kan også være, at I tænder på, at det er jer begge, der kan penetrere og blive penetreret, så er en strapon oplagt.

Er du mand og tænder på analsex, så bør du helt sikkert prøve at lade din kvindelige partner trænge ind i dig med hjælp fra en strapon. Det giver en helt fantastisk følelse, og du vil ende med at få en vild og intens orgasme. Uanset jeres behov, har vi helt sikkert det I skal bruge, om det er til solo sexleg eller sammen.

Dobbelt op på nydelse

Dobbelt stimulering som rammer jer begge på samme tid? Eller dobbelt stimulering til hende, ved dobbelt penetration, altså vaginalt og analt. Prøv en dobbelt dildo, og nyd en dobbelt stimulering sammen med din partner. Enten vagnialt-vaginalt, vagnialt-analt eller analt-analt. Prøv jer frem og find det der føles bedst for jer. Uanset hvilken en du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Pakken sender vi naturligvis afsted helt diskret.

Dobbeltdildoer findes i mange forskellige udgaver, selv som strapless, der betyder kvinden kan holde det oppe vaginalt uden brug af harness. Vi anbefaler klart brug af glidecreme sammen med, særligt hvis du bruger den analt. Som tommelfingerregel skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj.

Hvis du har svært ved at vælge, hvilken en, der passer bedst til dit behov, er du velkommen til at ringe til kundeservice. Vi ved godt, at det kan være svært at navigere rundt i den store jungle af dildoer og sexlegetøj.

Derfor sidder vi klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Vil du gerne vide mere om materiale, rengøring eller dens egenskaber? Så ring til os, og sammen finder vi ud af, hvilken der passer perfekt til dig.

Dildoer