Vibrator

Her i vores vibratorsektion finder du et stort udvalg af forskellige vibrerende sexlegetøj. Her er alt fra små og uskyldige minivibratore i form af læbestift til sommerfugle, vibratoræg og dildovibratore. De er alle udformet på forskellige måder så de passer til lige den af de 7 kvindelige orgasmer som du nu foretrækker.

Her er både vibratore som er kraftige, konstante, svage og/eller pulserende.

Underkategorier

  • Klitoris Vibrator

    Klitoris vibratorer er de bedste vibratorer til klitorisstimulation. Disse vibratorer er hovedsagelig designet til at blive brugt udvendigt på klitoris.

    Klitoris har mange tusinde nervebaner, der gør den til et af de mest følsomme og sensitive områder på kvindekroppen, derfor vil en vibrator, der enten i sammenhæng med stimulering af g-punkt eller som bruges sammen med en partner, som par legetøj.

  • G-punkts Vibrator

    En G-punkts vibrator er specielt udformet og designet til at give vibrationer i g-punkts området. For mange kan det være svært at opnå en g-punkts orgasme, men med en g-punkts vibrator, er du sikret fuld tilfredsstillelse. G-punkts vibratorer kan nydes enten alene eller sammen med en partner og findes i et væld af former og farver.

  • Rabbit Vibrator

    Rabbit vibratoren, der fik sit store gennembrud i tv-serien Sex and the City, den er en utrolig populær vibrator og de er mange kvinders absolut foretrukne sexlegetøj.

    Rabbit vibratoren har kaninører der stimulerer din klitoris, samtidig med at enten de roterende kugler eller vibrationerne i dildoen stimulerer din skede og dit G-punkt bliver masseret. Den er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab

  • Vandtæt Vibrator

    En vandtæt vibrator kan du tage med i bad under bruseren eller i badekaret. Det betyder, at du slet ikke skal være bekymret for om dit produkt overhovedet kan tåle vand. Vores udvalg af 100% vandtætte produkter kommer i alle farver, former og designs. Vi er stolte over at præsentere høj kvalitet uden, at det sprænger dit budget

  • Genopladelig Vibrator

    Der er ikke noget værre end en vibrator, som løber tør for strøm, lige inden din orgasme kommer. I denne kategori finder du alle de opladelige vibratorer, som ikke bruger batterier. Du bliv derfor fri for at skifte batterier, og stik din vibrator i stikkontakten akkurat ligesom med en mobiltelefon.

  • Trådløst sexlegetøj

    Her finder du vores store udvalg af sexlegetøj til par som er trådløs og/eller med fjernbetjening.

    Med en fjernbetjening kan partneren tage kontrollen over hendes nydelse, hvad enten det er hjemme i soveværelset eller ude i offentlighed, fx på en restaurant. De trådløse fristelser findes i et stort udvalg af former, størrelser og også med forskellige funktioner.

  • Vibrator til par

    Det er her du finder vores udvalg af vibratore til par. Der findes et stort udvalg af par vibratorer, som I sammen kan bruge som et ekstra krydderi til jeres sexliv. Her finder I par vibratorer, hvor han kan styre vibrationerne på flere meters afstand, enten derhjemme eller måske på restauranten som opvarmning til en fræk aften. I finder også par vibratorer, som I kan bruge, imens I elsker eller har oralsex. 

  • Wand Vibrator

    Den fortryllende Magic Wand er virkelig en verdensstjerne inden for sexlegetøj. I mere end 30 år har den kraftfulde “tryllestav” leveret intense orgasmer i hele verden.

    Hvis du søger den ultimative klitoris vibrator er en Magic Wand Vibrator det rette valg da de er ekstra kraftige vibrationer gør at du vil opleve en endnu mere intens følelse ved brug af en Wand. En Magic Wand kan også bruges til fx massage på ryg eller andre muskler som fx er ømme som har brug for nogle vibrationer for større velbehag i kroppen.

    Når du skal finde den helt rigtige vibrator, så kan du med fordel vælge en magic wand vibrator, fordi den har mulighed for at give dig ekstremt meget stimulering og nydelse. Den kan desuden bruges på mange lystpunkter på kroppen, og derfor er det også en god måde at begynde at eksperimentere på.

    Desuden har de fleste magic wand vibratorer regulerbar vibrationsstyrke, så du selv kan bestemme, hvor voldsom den skal være. Det er en god ting, hvis du er nybegynder og ikke helt ved, hvordan det er for dig at bruge en vibrator, og om det overhovedet er noget for dig.

Aktive filtre