Varer
58 varer.

Viser 1 - 12 af 58

Viser 1 - 12 af 58

Analt sexlegetøj  

Analt sexlegetøj til de frække kvinder

Analt sexlegetøj har tidligere været noget tabubelagt, men det er det heldigvis ikke længere. Det handler om at gå langsomt frem, så man gennem tillid og afslappethed, opnår en fantastisk slutspurt. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for anal stimulation, har vi med vores store udvalg, noget for enhver smag. Om du søger en helt enkelt analdildo, udfordrende analkæde, pirrende analplugs eller noget helt fjerde, kan du helt sikkert finde noget der passer lige netop dig.

Kom godt igang

Husker du dengang, du havde sex første gang? Det var som at vove sig ud på et helt nyt terræn og springe ud i voksenlivet i ét stød, når kæresten, eller hvem han nu var, for første gang fik lov til at trænge ind på dit hellige territorium, hvor ingen hidtil havde været. Men du husker måske også, at det var nervepirrende og en lille smule skræmmende. 

Der findes buttplugs designet specielt til dem, der skal i gang med analsex for første gang. De kan selvfølgelig også bruges, hvis du vil eksperimentere alene uden en partner. Det kan være en rar måde at starte ud på - her kan I lege uden fingre og pik - og de fleste af disse begynder-plugs er billige og kvaliteten er i orden. 

At blive stimuleret i numsen kan også hjælpe andre orgasmer på vej. Hvis du f.eks. har en buttplug i, vil den indsnævre din skede, og da væggen mellem vaginaen og tarmen er tynd, kan stimuleringen også mærkes i vaginaen. Der er masser af nerveender i og omkring numsen, så prøv dig frem: Nogle kvinder kan godt lide at stimulere klitoris samtidig med analsex. Så kan du få to slags orgasmer samtidig. Dit G-punkt kan også stimuleres ved analsex, hvis I retter pikken eller legetøjet mod skedevæggen.

Anal douche

Rengøring før brug af anal sexlegetøj er vigtigt, men det er også vigtigt at man selv er helt ren, når man skal dyrke sex. Vi tænker at det naturligvis er en selvfølge, at tage et bad eller sikre at man er ren og lækker, før man skal dyrke sex. Men hvordan rengører man sig selv analt?

Man kan ikke give sig helt hen, hvis man er bange for om der kunne komme nogle uheldige overraskelser imens man er i gang med at dyrke analsex. Den slags bekymringer slipper du for, hvis du bruger en form for anal douche.

Det er en smart pumpe med et lille rør. Røret stikker du op i endetarmen, og med lidt vand kan du pumpe det op i endetarmen og dermed skylle, så du er helt ren både indvendigt og udvendigt.

Husk glidecremen med dit anal sexlegetøj

Husk at brug glidecreme sammen med for at få en endnu bedre sexoplevelse. Når vi snakker om glidecreme, så hører du ofte, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj. Men i dette tilfælde hvor pluggen er af metal, så kan du godt bruge en silikonebaseret, hvilket giver en virkelig dejlig følelse, da den bare glider bedre.

Særligt ved brug af anal sexlegetøj, er glidemiddel vigtigt da vi ikke selv producere naturligt glidemiddel i anus.

Det føles også meget bedre og du får en langt bedre oplevelse. Det gælder både under onani men også under sex med en partner.

Vores anal sexlegetøj er alt sammen produceret i kropsvenlige materialer, som vi har specifikt udvalg på baggrund af vores kvalitetskrav, så du kan være sikker på, at næste gang du mangler en analdildo eller andet anal legetøj, kan du trygt hente det her. Hvis du er i tvivl, eller mangler svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Analt sexlegetøj Underkategorier