Buttplug  

Varer
87 varer.

  • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

    299,00 DKK
  • Denne stål buttplug med en juvel i enden, er til hende eller ham, som godt kan lide lidt bling bling, som de kan have med på farten. Denne buttplug kan med stor fordel benyttes sammen med vores vandbaseret glidecreme, for bedre indførelse. Kan med stor fordel også benyttes med vores andet sexlegetøj. 

    449,00 DKK
  • Geisha Anal Plug Denne analplug er udført i et lækkert materiale, som gør at den er behagelig at indsætte analt. Stoppet er udformet sådan at man kan gå med den uden den er træls når man så går med den vil den lille kule der er inden i pluggen der er med til at stimulerer når man bevæger sig. Kan med fordel benyttes sammen med vores vandbaseret glidecreme.

    159,00 DKK
  • Denne buttplug er lille og diskret. Let at have med sig. Kan med fordel benyttes under lege, hvor den påføres på kvinde eller mand i et dyrekostume. Den lille hale, giver en god virkning under sexlegene. perfekt til parret der har alt. Benyt den med vores andet sexlegetøj eller kostumer, fra vores sexshop. 

    429,00 DKK
  • Denne oppustelige analplug, gør det muligt selv at bestemme hvor stor en plug du vil have i dig! Samtidig kan den pustes op, efter den er påført, for at øge trykket i endetarmen! Så er du til anal - Så er dette det perfekte legetøj! Kan med fordel benyttes med vores vandbaseret glidecreme!

    139,00 DKK
  • Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale.

    549,00 DKK
  • Disse analkugler, er til parret, manden eller kvinden, som har alt, men alligevel ikke. Som man kan denne med fordel benyttes sammen med vores penisring, som også findes i vores sexshop. Husk at benytte vandbaseret glidecreme for den bedste effekt. 

    59,00 DKK
  • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

    269,00 DKK
  • Ren nydelse! Alle har brug for følelsen af at blive fyldt helt ud en gang i mellem. Føler du ikke, at noget at dit sexlegetøj kan leve op til det? Så burde du opdatere din samling med denne frække Bad Kitty Anal Balloon.  Latex-ballon med håndpumpe. Kan pumpes op til 3-dobbelt størrelse. Farve: Lilla. Materiale: Latex/PVC.

    179,00 DKK
  • A fun intimate shower! Showering alone can sometimes inspire fantasies and this is where the intimate shower with hose, which can be attached to a shower tap, comes in! Each attachment have a hole for a thin jet of water.

    269,00 DKK
  • Som navnet antyder er denne oppustelig buttplug en sand ekspert til at udblokke den anale lystkanal. Oppustelig Anal Expert er nyudviklet, utrolig lækker og i absolut i den bedste kvalitet. Den smalle og glatte overflade gør, at den næsten glider ind af sig selv. Ved hjælp af håndpumpen kan buttplugen pumpes op til den ønskede størrelse.

    349,00 DKK
  • Den glider nærmest af sig selv! Denne dildo er lavet af transparent, pink jelly-materiale og er bøjelig i alle retninger - den er med på enhver stilling. Om vaginalt eller analt, det er helt op til dig. Den kan bruges fra begge sider - den ene ende har en tyk kugle, den anden ende fire kugler med forskellige diametre.

    119,00 DKK

Viser 73 - 84 af 87

Find det rette anal sexlegetøj

Når talen falder på sexlegetøj, tænker de fleste på dildoer, vibratorer og andre former for erotiske hjælpemidler til kvinder. Indtil for relativt nyligt var dette marked da også i nogen grad forbeholdt hende – men der findes faktisk den dag i dag et stort og varieret udvalg af anal sexlegetøj til ham.

Ikke fordi denne type sexlegetøj eksklusivt er tilegnet homoseksuelle mænd. Mange heteroseksuelle par dyrker analsex som en del af den erotiske leg, hvilket kun gør denne endnu mere pirrende.

Anal sexlegetøj udgør dog stadig en temmelig stor del af markedet for erotisk tilbehør til mænd. I det følgende tager vi et kig på de mange muligheder, der findes i vores online shop.

 

Buttplugs – den mest populære form for anal sexlegetøj

Hvis du i forvejen kender til analsex, kender du sikkert til begrebet buttplug. En buttplug er et stykke sexlegetøj, som har flere forskellige muligheder for anvendelse.

For en homoseksuel mand er en god butt plug nærmest uundværlig, når det handler om at forberede kroppen på analsex. Med en god butt plug kan du ”træne” endetarmsåbningen og ringmusklen og dermed opnå en højere grad af fleksibilitet. På den måde kan du forebygge mange af de skader, som kan opstå i forbindelse med analt samleje.

En butt plug kan også anvendes ved vaginalt samleje. Ud over det, at en buttplug kan give anal stimulation samtidig med den vaginale penetrering, kan den også hjælpe med til at højne oplevelsen.

Mange kvinder oplever eksempelvis en vis slaphed i skeden efter flere børnefødsler. Med en velplaceret butt plug kan skeden komme til at synes mere stram – til glæde for begge parter.

 

Analkugler – for den optimale nydelse

Et andet populært stykke anal sexlegetøj er analkugler. Typisk vil kuglerne være anbragt på række og skal placeres i endetarmen forud for samleje. Når man nærmer sig klimaks, kan kuglerne trækkes ud – selvfølgelig langsomt og forsigtigt – hvorved nydelsen forlænges.

Analkuglerne fungerer som stimulation af det, der kaldes det mandlige g-punkt, altså prostata, som kan nås et stykke oppe i endetarmen. Og ligesom det er tilfældet med en buttplug, kan analkugler øge følsomheden og stramheden af skeden i forbindelse med vaginalt samleje.

Her i shoppen fører vi et stort udvalg af såvel butt plugs som analkugler samt dildoer særligt tiltænkt anal anvendelse. Du vil med sikkerhed kunne finde præcis, hvad du søger, uanset om du ønsker legetøj til onani, eller om det skal bruges sammen med din partner.