Penisringe  

Varer
38 varer.

Viser 1 - 12 af 38

 Vælg den rette penisring

Mange mænd døjer med svigtende erektion. Selv om man måske ikke lider af rejsningsproblemer – også kaldet erektil dysfunktion – kan man stadig fra tid til anden opleve, at erektionen falder under samlejet, hvilket kan gøre det vanskeligt at gennemføre.

Hvis du er en af de mange mænd, som ikke døjer med en decideret lidelse, men stadig gerne vil holde lidt længere i sengen, er der håb forude. Du kan nemlig vælge at investere i en af de mange forskellige former for erotiske hjælpemidler til ham – for eksempel en penisring.

En penisring kan faktisk også være til glæde og gavn, selv om du egentlig ikke har problemer med din rejsning, men blot ønsker at forlænge og højne nydelsen. Læs med i det følgende og bliv meget klogere på penisringe!

 

Hvad er en penisring?

En penisring er en fleksibel ring fremstillet af latex, gummi eller silicone, som placeres omkring roden på den erigerede penis. Ringen har til formål at hindre blodgennemstrømningen, således at svulmelegemet i penis forbliver opsvulmet.

Dette bevirker, at erektionen kan holdes i længere tid. Samtidig øges følsomheden i såvel skaft som glans, hvilket gør, at nydelsen højnes.

 

Hvilken type penisring skal jeg vælge?

Penisringe fås i flere forskellige udformninger og materialer. Du kan finde penisringe med ekstra ring, som kan omslutte pungen – og du kan få en penisring med vibrator.

Hvis du er helt grøn inden for dette område, anbefales det, at du vælger en penisring udfærdiget i et blødt jelly materiale. Tjek for eksempel de populære Tokio Sleeves Penismanchetter, som dækker et større område af penis skaftet, og som samtidig er forsynet med dupper eller mønstre. Disse penisringe er dejligt bløde og elastiske, og de er særdeles velegnede, når det handler om at vænne sig til fornemmelsen af en penisring om skaftet.

 

Penisringe med indbygget vibrator

Hvis nydelsen skal maksimeres, kan du sætte trumf på ved at vælge en penisring med vibrator. Vibratoren kommer begge parter til gode og kan føre til en nærmest eksplosiv ekstase.

I denne afdeling finder du Vibro Cockring Silikone Penisring Med Vibrator. Denne penisring giver både ham og hende den fulde oplevelse, idet den både hjælper ham til at holde længere og samtidig giver hende ekstra pirring ved hjælp af den påmonterede vibrator.

Den mere rutinerede bruger kan opgradere til Bad Kitty Penis Ring Med Vibrator – en avanceret penisring med testikelring og vibrator og nopper til stimulering af klitoris. Så bliver det faktisk næsten ikke frækkere!

penisringe placering