Varer
39 varer.

Viser 1 - 12 af 39

Viser 1 - 12 af 39

Penisringe  

En penisring forøger din nydelse og forlænger din oplevelse

Hvad er grunden til alle vil have en penisring, og hvad er det en penisring gør? Penisringen er et fantastisk hjælpe middel på lagnerne, du vil få en meget hårdere og fastere erektion, da blodet i penis får sværere ved at løbe retur til kroppen. Så du dermed har lettere ved at holde blodet ude i penis.

Her hos EroticinMotionShop.dk har vi et udvalg af penis ringe -både helt simple og billige til de mere avancerede med vibration, -Overrask din partner derhjemme, og vis hende at du kan holde meget længere, og hvis du skal have hende helt op i tur, kan man købe en penisring med vibrator, så du samtidig stimulere hende! Penisringe er generelt en rigtig god ting at prøve da det kan give en anden oplevelse og samtidig er det er en mindre investering da du ofte finder penisringe i prislejet 50 - 200 DKK.

Evt. overvej at købe i forskellige størrelser første gang så du finder ud af hvad der passer til dig så du undgår en dårlig oplevelse med penisringe da det er vigtigt at det er tilpas stramt. Hvis du har spørgsmål til penis ringe, så kan du altid ringe til kundeservice, de sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål!

Er du i tvivl om præcis, hvordan en penisring virker og hvilken slags, du skal vælge, så læs vores guide: Guiden til valg af penisring.

Vores sortiment er bredt og omfavner mange forskellige typer af sexlegetøj, sådan at alle kan få lige det, de går og drømmer om. Vores fornemmeste mission er nemlig at inspirere folk til at have et mere aktivt, legende og udforskende sexliv.

penisringe placering