Varer
36 varer.

Viser 1 - 12 af 36

 • Lækker penisring med vibrator til glæde for både ham og hende. Du holder længere og får en støre og fyldigere penis. Ringen strammer om din penis og forhindre blodet il at løbe for hurtigt tilbage. Din erektion bliver kraftigere ligesom din orgasme. 

  129,00 DKK
 • Solomon turkis mini vibrator fra Pretty Love. Er en batteridrevet mini vibe i turkis blå silikone med en kraftig summende vibrator. Vibratoren er med afrundet skaft, har twistet stimulerende riller ned langs skaftet.Vibratoren er med 10 vibrations mønstre, 3 hastigheder og 7 pulserende vibrationer.

  129,00 DKK
 • Denne lækre vibrator fra Satisfyer er faktisk meget mere end blot en vibrator. Den kan nemlig ikke kun stimulere med de velkendte vibrationer. Den er også udstyret med pulserende lufttryksbølger. Det bløde hoved, hvorfra de pulserende stimuleringer strømmer, placeres over klitoris, mens den indvendige del indføres i vagina.

  499,00 DKK
 • Tvist til sexlivet, så er satisfyer partner plus couples vibrator det i skal have fat i. Denne vibrator giver nydelse til både kvinden og manden, for kvinden stimulere den både klitoris og g-punktet, mens manden får glæde af de gode vibrationer når han er inde i kvinden. Vibratoren har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer, så der skulle være...

  349,00 DKK
 • Forstærk nydelsen hos jer begge med den søde par vibrator Double Whale fra Satisfyer, som bæres af kvinden under samleje. Den er især perfekt til hende, der har svært ved at komme udelukkende ved vaginal stimulans. Vibratoren er ligeledes vandtæt, så I kan nyde den sammen i badet.

  349,00 DKK
 • Det bløde cyberskin er utrolig blødt og føles som var det ægte hud. Det giver en mere realistisk oplevelse. Indvendig sidder der en kraftig vibrator med 8 forskellige vibrations-programmer. Du skrifter mellem dem ved at trykke på knappen i bunden. 

  269,00 DKK
 • Dette sexlegetøj til par er udformet i en dejlig u-form, som er med til at tage sexlivet til nye højder for både ham og hende. Den har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer som stimulere både klitoris og g-punktet på samme tid, mens han kan nyde de frække vibrationer når han er inde i hende. Den er også vandtæt, så i kan yde den i badet.

  199,00 DKK

Viser 1 - 12 af 36

Vibrator til par  

Det er her du finder vores udvalg af vibratore til par. Der findes et stort udvalg af par vibratorer, som I sammen kan bruge som et ekstra krydderi til jeres sexliv. Her finder I par vibratorer, hvor han kan styre vibrationerne på flere meters afstand, enten derhjemme eller måske på restauranten som opvarmning til en fræk aften. I finder også par vibratorer, som I kan bruge, imens I elsker eller har oralsex.