Bondage & fiksering  

Varer
191 varer.

Viser 13 - 24 af 191

Bondage og Fiksering

Når det kommer til lækker og dragende fiksering og pirrende leg, hvor kontrollen enten tages eller slippes, så findes der et væld af forskellige muligheder.

Særligt inde for bondage & bindeting er mulighederne mange. Har i svært ved at beslutte jer, så kan I vælge et bondage sæt, der indeholder alt hvad i har brug for. 

Bondage tape & Reb findes i flere forskellige varianter, og er ligeledes en hurtig måde at tage kontrollen på, samtidigt med at det er uhyre frækt at se på under leg. Manchetter kan bruges i flere typer af fiksering og er dejlige universelle i jeres leg, brug dem som håndjern eller som en del af et større set-up.

Her finder du vores udvalg til diverse bindelege. Bondage og fiksering af blandt de mest udbredte fantasier blandt både mænd og kvinder, og åbner op for spændende og frække sexlege. Bind din partner fast, og tilfredsstil eller bliv tilfredsstillet kun fantasien sætter grænser for denne frække leg.

Husk et stopord

Som med BDSM er det en god ide, altid at have aftalt et stopord, som den underkastede part kan anvende, hvis han eller hun føler, at aktiviteterne går over dennes grænser. Især ved den hårdere bondage kan det være en god ide.

Husk dog, at hvis bunnyen(vedkommende der bliver bundet/fikseret) er iført gag, er det en god ide også at have aftalt et stoptegn eller en let genkendelig stopbevægelse. Fx at skulle holde en genstand i hånden som kan slippes, ved behov.

Er I nybegyndere inden for bondage, og vil I gerne prøve noget bondage/ fikserings udstyr i den lidt blidere ende, så kan I med fordel starte med et blindfold. I kan også prøve nogle af vores manchetter, der er behagelige at have på og ideelle til nybegyndere. Vi vil klart anbefale et sæt manchetter og ikke håndjern hvis du/i er nye ud i BDSM. Da håndjern bare ER ubehagelige at have på.

Hvis I derimod allerede har stiftet bekendtskab med bondage udstyr og ønsker at prøve noget i den lidt hårdere ende, har vi gags og halsbånd, der i høj grad kan bruges i en kinky SM-leg til at fastslå, hvem der er Master eller Mistress, og hvem der er den underdanige.

Hvis I er i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til jeres behov, er I velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at vejlede og råde jer.