Sanseleg

Sanseleg  

Varer
162 varer.

  • Denne gag bruges af tandlæger og læger til at holde mundene på deres patienter åbne under procedurer. Hvis du er til rollespil i hvide kitler er dette gag bestemt et frækt tilbehør.

    349,00 DKK
  • Hunde kæde Praktisk tilbehør til enhver dominans leg. Ideel til at sætte fast i halsbånd, men kan også bruges i forbindelse med CBT leg f.eks. til at styre en ball stretcher. Kun fantasien sætter grænser.

    149,00 DKK
  • Det giver altid lige lidt ekstra krydderi hvis man tilfører legen en maske eller lignende. Denne som er fremstillet i sort silikone sidder hel perfekt omkring øjnene. Alle andre sanser bliver skærpet og du vil føle meget mere intenst.

    139,00 DKK
  • Denne frække rå maske med metal på forsiden har praktisk velcrolukning på bagsiden. Passer super godt sammen med vores halsbånd og manchetter i stål.

    299,00 DKK
  • Denne snævre sort wetlook maske, men med åbning til mund og øjne, er et Must Have hvis I vil lege med BDSM. Vi har også en tilsvarende maske kun med åbning til mund , hvis den bedre kan passe ind i jeres leg.

    179,00 DKK
  • Deep throath tunnel gag  En videre udbygning af ringgaggen sådan at man ikke kan kan vippes eller skubbes til sig  Hvis din underdanige har dette gag påspændt er det svært at sige nej til en oral invasion. To ringe holder hullet åbent fra læber til hals, og så er det bare at stikke pikken ind. Stropperne kan tages af hvis du vil lege med minimalisme...

    299,00 DKK
  • Molt Mouth Gag gør at du kan holde munden helt åben på din partner mens du har hænderne fri. Rigtig god hvis du vil undersøge gag refleksen eller til oralsex.

    399,00 DKK
  • Super blødt og behageligt blindfold fra Rimba med elastik bagpå, så det altid sidder hvor det skal. Et skønt tilbehør til mange forskellige lege.

    249,00 DKK
  • Flot og stilfuld metal halsbånd med O-ring fra Rimba. Halsbåndet lukkes med skrue og kan kun åbnes med den medfølgende umbraco nøgle. Massiv metalkrave i én størrelse, 37 cm. Brug det medfølgende unbrakoværktøj til at åbne og fastgøre dette fine BDSM-smykke. Dette halsbånd er 2 cm bred og metallet er 0,6 cm tykt.

    469,00 DKK
  • Fræk sort maske i Wetlook med åbning til mund. Den giver tit trykhed for den der har den på da den fuldstændig lukker omverdenen ude.

    179,00 DKK
  • Vores Gag med O-Ring, er et enestående stykke sexlegetøj, idet at man kan benytte den på sin slave, samtidig med at slaven kan udføre oralsex. Sikrer at slavens gab er åbent, så penis let kan indføres i vedkommendes mund. Kan med fordel benyttes med vores håndlavede piske, for at få en bedre effekt!

    199,00 DKK

Viser 145 - 156 af 162

Lækre accessories til pirrende sanselege

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM – fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

Mange vil nok mene, at det er vildt dejligt, når man kan se sin partner dybt i øjnene imens man dyrker hed sex. Det er det uden tvivl også. Men det er faktisk mindst lige så frækt, når man overhovedet ikke kan se noget, imens man bliver Domineret / styret af sin partner - og det er uanset om man er kvinde eller mand.

Høresansen: Her handler det om at lukke for alt lyd og kommunikation. Ørepropper der blokerer for lyd eller høretelefoner med forførende og sexet musik i ørerne. Vi har en speciel playliste med fræk og sensuel musik. til formålet Musikken sætter hurtigt en stemning. Når hørelsen blokeres, kan ens partner ikke følge med i, hvad der foregår i rummet. 

Synssansen: Et blindfold er hovedingrediensen her. Vi bruger ofte blindfold i vores sexleg. Når du ikke kan se, hvad der skal ske eller hvad der foregår i rummet, forstærker det også sanserne helt vildt. Blokering af synet kan skabe stor sexlyst. 

Følesansen: Stimulering af følesansen er meget sensuel og intim. Specielt hvis vi tilføjer sexlegetøj til legen. Fornemmelsen i og på kroppen, når du bliver kildet med en fjer eller huden pirres af fx. en flogger eller et pinweel, får hurtigt safterne til at flyde eller rejst flagstangen. Isterninger, massageolie og flydende chokolade er også redskaber som kan pirre følesansen.

Lugtesansen: Lugtesansen er den sans vi ubevidst finder vores mage med. Det er kroppens kemi, så at den er en vigtig del i sexleg, er meget naturlig. Vi forfører med duft og tiltrækkes af lugt. Disse to sanser er ofte i brug. Vi elsker begge duften af forførende parfume. Det er vist de færreste, der kan sige, at de ikke tænder på en lækker duftende kvinde eller mand. Med den rigtige duft, kan lugtesansen sende besked til de nedre regioner, og få lysten til at reagere på et splitsekund.

Smagssansen: Vælger at smage på hinanden, er blindfold også ofte i brug. Smagssansen forstærkes enormt, når du ikke kan se. Vi ved hvordan hinanden smager, når det foregår i fissen, pikken eller røven. Men når andre kropsdele udforskes, fx tæer, fingre, mave, lår, hals og resten af kroppen, så er smagen helt anderledes. Vi krydrer den gerne med lidt glidecreme med smag, chokolade eller flødeskum, men den neutrale kropssmag, er også at foretrække.

Meget mere BDSM her