Top 10  

Varer
15 varer.

 • En elegant klitoris-vibrator, der i den grad har udseendet med sig. Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris-Vibrator, er både stilfuld og elegant at se på, og samtidig er den udstyret med en meget kraftfuld motor, der med 100% sikkerhed, vil sende dig direkte i den syvende himmel.

  259,00 DKK
 • Ashley Rose Masturbatoren er en stor en af sin slagsen, og lever op til alle ens forventninger af en lækker og god masturbator. Gå ikke glip af at hygge dig med Ashley Rose...!

  499,00 DKK
 • Kun online

  Grib fat om en fyldig velformet numse, imens du trænger ind i en stram, rillede vaginalt eller analt. Brug den alsidige Double Hole i den position du bedst kan lide, for at opleve en ekstremt realistisk lækker oplevelse.

  1.999,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Kraftfuld vakuum vibrator. Der medfølger 2 hoveder som let udskiftes - hoved med stor eller lille hul. Vil du virkelig forkæle din kvinde må I prøve Rude Girl.

  369,00 DKK 399,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  129,00 DKK 149,00 DKK
 • Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  449,00 DKK
 • Satisfyer Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne Satisfyer vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

  529,00 DKK
 • Tilbud!

  Verdens mest kraftfulde genopladelige wand! Den nyudviklede vibrationsmotor vil give dig orgasmer som aldrig før. Denne wand er lavet til kropsmassager og seksuelle oplevelser. En elegant wand, der bør ligge fast på dit natbord. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  999,00 DKK

Viser 1 - 12 af 15

Hvis du er på jagt efter det bedste sexlegetøj, som I kan bruge alene eller nyde sammen, så er der god grund til at se med på denne side. Her har vi nemlig samlet vores store udvalg af bestseller legetøj. Vi er sikre på, at I kan finde produkter her, der kan vække stor glæde og begejstring hos jer begge. 

Vi har jo kun fantastiske produkter. Produkterne i denne kategori er både vores egne favoritter, kundernes favoritter og branchens favoritter. Her kan du også finde vores bestseller produkter, som er de produkter vi sælger flest af.