Top 10  

Varer
14 varer.

 • En elegant klitoris-vibrator, der i den grad har udseendet med sig. Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris-Vibrator, er både stilfuld og elegant at se på, og samtidig er den udstyret med en meget kraftfuld motor, der med 100% sikkerhed, vil sende dig direkte i den syvende himmel.

  299,00 DKK
 • Anal vibrator  To i en butt plug, med sine to motorer kan denne lækre sag både give dig 12 vibrations funktioner samt 12 rotations funktioner, den er lavet i et lækkert silikone design, er vandtæt og genopladelig.  Den kommer også med en lækker App funktion der både kan styres fra smart phone og smart watch som giver spændende muligheder for leg. 

  529,00 DKK
 • Ashley Rose Masturbatoren er en stor en af sin slags, og lever op til alle ens forventninger af en lækker og god masturbator. Gå ikke glip af at hygge dig med Ashley Rose.

  499,00 DKK
 • Kun online

  Oplev Intens Nydelse med Masturbator Large Flesh Double Hole Oplev Intens Nydelse med Masturbator Large Flesh Double Hole. Vores Masturbator Large Flesh Double Hole (L) er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster og give dig en intens og autentisk oplevelse. Udforsk

  1.999,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Kraftfuld vakuum vibrator. Der medfølger 2 hoveder som let udskiftes - hoved med stor eller lille hul. Vil du virkelig forkæle din kvinde må I prøve Rude Girl.

  369,00 DKK 399,00 DKK
 • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  149,00 DKK
 • Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  529,00 DKK
 • Satisfyer Pro Vibration 3 er den hidtil bedste variant af Satisfyers populære vibratorer, der spreder glæde og fornøjelse verden over. Denne Satisfyer vibrator er designet helt specielt til at give dig en erotisk oplevelse, som aldrig før!

  529,00 DKK
 • Tilbud!

  Verdens mest kraftfulde genopladelige wand! Pixey Deluxe er en banebrydende Magic Wand vibrator, der er designet til at give dig den ultimative nydelse. Med sin kraftige motor og brugervenlige interface, kan du opleve en helt ny dimension af intim leg.

  999,00 DKK

Viser 1 - 12 af 14

Hvis du er på jagt efter det bedste sexlegetøj, som I kan bruge alene eller nyde sammen, så er der god grund til at se med på denne side. Her har vi nemlig samlet vores store udvalg af bestseller legetøj. Vi er sikre på, at I kan finde produkter her, der kan vække stor glæde og begejstring hos jer begge. 

Vi har jo kun fantastiske produkter. Produkterne i denne kategori er både vores egne favoritter, kundernes favoritter og branchens favoritter. Her kan du også finde vores bestseller produkter, som er de produkter vi sælger flest af.