Nedsat pris!
Kiotos COX Flesh 039 Extra Long 50 cm

Kiotos COX Flesh 039 Extra Long 50 cm buttplug

Producenter:

50 cm buttplug 

Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.
Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang buttplug

529,00 DKK inkl. moms

-40,00 DKK

569,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Lang buttlpug 50 cm 

At starte anal lege med sådan en Buttplug  som denne bliver en lang leg, men er man erfaren i den dybe leg så er den fantastisk. Legen med udvidelse kan være rigtig fræk og give noget vildt fedt, men den dybe del også får det hele lige et niveau, det er det denne buttplug kan.

ikke bare en buttplug men en stor eller tyk om du vil buttplug, men også en LANG buttplug 

Se nogle af vires andre buttplugs Her

Hvordan gør man så.

Det man skal være bevist om er at endetarmen er bygget op af 3 kammer og i meller dem er der en lukkemuskel som man bruger tid på at udvide og det tager lidt tid. og så er der noget rengøring man skal være bevist om. hvis man sprøjter alm vand helt der op så begynder kroppen at optage vandet med da der ingen salt er i det har den svært ved at bruge det og kroppen kommer til at mangle salt. så en saltvands opløsning er en rigtig god ide.

Buttplug 50 cm

Rengøring

En buttplug gøres rent i intim sæbe og skylles helt ren for sæbe bagefter.