Dinoo Primal - Hadro Dildo Black

Oplev Fyldende Stimulering og Fantastisk Design

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

639,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Dinoo Primal - Hadro Black Dildo - Den Store Sorte Nydelse formet som en Butt Plug med to Kugler

Dinoo Primal - Hadro Black Dildo er skabt til at opfylde dine anale fantasier og tilbyde en fyldende stimulering af højeste kvalitet. Denne eksklusive sorte dildo er formet som en butt plug med to kugler i den store ende, der sikrer en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Den store størrelse af Dinoo Primal - Hadro Black Dildo giver dig en fyldende fornemmelse, mens det banebrydende design med de to kugler skaber ekstra stimulation og intensitet. Du kan nyde den gradvise indføring og udforske anale erogene zoner på en behagelig og sensuel måde.

En Imponerende Dildo til Anale Fornøjelser

Dildoen er lavet af kvalitetsmaterialer, der føles glatte og behagelige mod huden. Den fleksible og ergonomiske form sikrer en komfortabel brug og tilpasning til dine kropskonturer.

Uanset om du er erfaren inden for anale lege eller ønsker at udforske nye horisonter, vil Dinoo Primal - Hadro Black Dildo tilbyde en imponerende og tilfredsstillende oplevelse. Forkæl dig selv med denne store sorte nydelse og udforsk en verden af sensuel stimulering og ekstase.

Det er her du finder din næste kæmpe dildo

Bemærk: Det er vigtigt at respektere samtykke og kommunikere med eventuelle partnere for at skabe en behagelig og respektfuld oplevelse. Vær altid opmærksom på dine egne præferencer, grænser og sikker brug af sexlegetøj, især inden for anale lege.

SPECIFICATIONER

Diameter 11 cm
Fuld længde 29 cm
Indførbar længde 26 cm
Vægt 1400 gr
Materiale Real Skin Touch) materiale
Farve Sort