Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark

Producenter:

Kiotos Monstar Dildo Beast er et søuhyr, der er rejst helt fra havets dyb for at udforske dybden af dine nydelseskanaler. Det kurvede, tungelignende skaft har en rillet tekstur og er ivrig efter at erobre og tilfredsstille dine trængende huller.

719,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

DENNE DILDO FRA KIOTOS MONSTAR, DER LYSER I MØRKET, LEDER TANKERNE TIL HAVETS MØRKE DYB.

Lad dine fantasier løbe løbsk med tentakel fangearme fantasier! Denne lange, tilspidsede dildo har en unik glow in the dark farve, der er unik for hver dildo. Nyd de to rækker af blækspruttesugere adskilt af en kødfuld kam mellem hvert sæt sugekopper. Når du kører dine fingre, mund eller huller langs skaftet, vil du finde runde, cirkulære kamme, der går hele vejen til den brede base. Nyd hver en centimeter af denne premium silikonedildo! 

Denne Monster Dildo Beast kommer efter dig fra havets dybder og mørket i dit afvigende sind! Dens fangarme vikler sig om dig, smager hver centimeter af din hud og holder din krop fast. En monsterfangarm trænger ind i dine varme, våde dybder og leder efter det, der er inde i dit bløde, smidige kød! Du gyser og dirrer i ekstase og begejstring, mens dine mørke fantasier går i opfyldelse!

Efter legen er slut, vask dildoen med varmt vand og en mild sæbe. Tør af og opbevar på et køligt, mørkt sted uden direkte sollys.

Specifikationer:

Farve: Glow in the dark
Bodysafe: Ja
Diameter: 70 mm
Længde: 210 mm
Indsætbar længde: 185 mm
Materiale: Silikone

Tilbehør