Kiotos Monstar Dildo Beast 59 Glow in the Dark

Producenter:

Denne Glow in the Dark Dildo Monstar fra Kiotos ligner noget fra en anden verden med gløden i den mørke lyse farveeffekt og dets trendy dildodesign. Dette glødende dildodyr har fantastiske funktioner, der gør, at det føles ekstra godt, når det sættes ind vaginalt eller analt.

679,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Med Kiotos Monstar Dildo får du et frækt stykke legetøj i flotte farver, der kan lyse i mørket.

Kiotos Monstar 6,4 tommer realistisk silikone dildo har en mat tekstureret overflade, der giver mere bevægelsesfølelse og griber fat i glidecremen, og sørger for, at den får dig slanket lige så dybt som legetøjet. Silikonen tilføjer et nyt niveau af intensitet til at køre på et legetøj, da det stimulerer dine læber til at glide over overfladen, hvilket gør dig opmærksom på hver bevægelse. Hvis du er ligesom os, vil du blive overrasket af fornøjelse, når du glider op og ned af dette skaft.

Farvevariationer:

Lyse fluorescerende farver af pink, blågrøn har store variationer i den måde, farverne blandes på. Disse unikke farveeffekter er resultatet af Kiotos håndfremstillingsproces og betyder, at dit legetøj vil være et unikt skønhedsværk.

Specifikationer:

Farve: Glow in the Dark
Bodysafe: Ja
Diameter: 65 mm
Længde: 165 mm
Indsætbar længde: 135 mm
Materiale: Silikone

Tilbehør