Subdued Full Body Trap Set

Producenter:

Omfattende Bondage Sæt til Fuldkropsfiksering 

Opdag den spændende verden af fuldkropsfiksering med Subdued Full Body Trap Set. Skab intimitet, dominans og underkastelse i dine BDSM-sessioner og oplev den ultimative fikseringsoplevelse med dette omfattende bondage sæt.

449,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Fikserings bælter Bondage

Subdued Full Body Trap Set er et imponerende bondage sæt, der er designet til at give dig fuld kontrol over din partners krop. Dette sæt består af syv forskellige bælter i varierende længder og er ideelt til at fiksere og immobilisere din partner under legen.

Hvert bælte er lavet af slidstærkt materiale af høj kvalitet, der er behageligt mod huden og samtidig sikrer pålidelig fiksering. De justerbare stropper gør det nemt at tilpasse bælterne til forskellige kropsstørrelser og skabe den perfekte pasform.

Med dette sæt kan du eksperimentere med forskellige fikseringspositioner og skabe den intensitet, du ønsker. Fikser din partner i en spændende og udsat position og udforsk grænserne af dominans og underkastelse. Brug bælterne til at fiksere arme, ben, overkroppen eller andre områder efter dine ønsker og fantasier.

Skab Intensiteten Du Ønsker Med Dette Fuldendte Bondage Sæt

Subdued Full Body Trap Set er velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere af bondage. Det giver dig mulighed for at udtrykke din dominante eller submissive side og opleve den intense og pirrende følelse af fuldkropsfiksering.

Vær venligst opmærksom på, at sikkerhed er afgørende, når du bruger bondageudstyr. Kommuniker klart og tydeligt med din partner om grænser og sikkerhedsord, og sørg altid for at have en nødordsaftale på plads. Respekter din partners komfortniveau og brug udstyret ansvarligt.