Der sker store ting i vores snart ikke så lille sexshop. For den 9. April kan vi åbne dørene for nye og større lokaler – samt et nyt navn.
Analsex kan være utrolig skønt og ophidsende – hvis det gøres på rette vis. Analsex kan virke for mange lidt skræmmende og besværligt men sådan behøver slet ikke at være. Hvis du har lyst til at prøve det, så tage det stille roligt og følg disse enkle tips, så kan du uden tvivl opleve en nydelse, som du slet ikke havde forventet. Her er guiden med alt hvad du behøver at vide om analsex fra start til slut.
Klitoris stimulator eller lufttryksvibrator? Kært barn har som bekendt mange navne og dette vidundermiddel er selvfølgelig ingen undtagelse. Dette populære stykke sexlegetøj har taget kvinder, verden over, med storm og fået masser af opmærksomhed på internettet, i pressen og i venindeflokke de seneste par år.
Med en orgasmisk karriere på over 50 år at prale af, så står det klart hvorfor Magic Wands stadig er toppen af toppen.
Selvom vi måske ikke tror, at vi gør det, begår mange af os fejl, når det kommer til sex. Det gode er, at når vi ved, hvad disse fejl er, kan vi lære af dem og forbedre vores sexliv. Så her er de fem største sexfejl, og hvordan man undgår at begå dem, så du sikre dig et bedre og frækkere sexliv.
Bondage er mange ting og kan bruges på mange måder
Hvad siger du til et mere spændende og eksperimenterende sexliv? Det lyder lækkert, ikke? Så er det bare at komme i gang: Tag initiativet; sæt ord på dine behov og lyster!
Er mænds orgasmer bedre end kvinders? Hvilke vare længst? Vi har sat os for at finde forskellene hos mænd og kvinders orgasmer.
Sadistenstoolbox gør klar til Sex og Erotikmessen i Valby på fredag. Men har stødt på problemer undervejs.
Det kan være enormt svært at finde energien frem til sex efter kl. 22.00, efter en lang arbejdsdag, ulvetime og børne-putning, men i stedet for at tænke: ”Det må blive i morgen”, Så er der mange små tiltag du/I kan gøre for at få et skønt sexliv tilbage.
Showing 1 to 10 of 25 (1 Pages)