Guiden til valg af Penis Ring

Guiden til valg af Penis Ring

Er du klar til at blive verdens lykkeligste mand? Når du ved du har fundet den eneste ene, når du er helt komfortabel, når du ønsker at vise du har den ”fulde pakke” og du er i stand til at gå hårdere og længere end nogensinde før! Med den eneste ene refererer vi selvfølgelig til din nye Penis Ring.

Så uanset om det er langvarig nydelse, overlegen stimulation, større omkreds eller sadistisk tilfredsstillelse, der virkelig ”Rock Your Boat”, vil en penisring være en velkommen tilføjelse til enhvert sex-leg. Det er på tide du viser dine penis noget kærlighed, og som altid er Erotic in Motion klar til at hjælpe dig med at gøre netop det!

 

Sådan bruges en Penis Ringe.

Penis ringe benyttes til at begrænse blodgennemstrømning ud af penis, hvilket skaber fornemmelser af tæthed og tryk, som mange mænd finder behageligt. Mange mænd oplever ydermere at deres erektion bliver fastere og holder længere. Penis Ringe kan ikke ”helbrede” erektions problemer. Det kan derfor være en god ide at søge læge og finde årsagen til erektions problemet. Men Penis Ringe er uden tvivl langt bede for helbredet end fx Viagra, som ligefrem kan være farlige for folk med hjerte-karsygdomme.

Da vi jo anatomisk ikke er bygget ens, så vil Penis Ringe ikke passe alle lige godt, men vi vil her komme med vores tips til at vælge mellem de forskellige Penis Ringe der findes.

Penis Ringe skal normalt placeres ved penis roden, bag pungen, der er dog mange som bære dem rundt om skaftet af penis. Det er lettest at påsætte penisringen før penis er fuldt oprejst. Det kan være en fordel at barbere eller trimme området inden penis ringen benyttes, så risikoen for at de bliver fanget af penis ringen mindskes.

Vi anbefaler at man ikke bruger Penis Ringen i længere tid end hvad der er behageligt, eller i max 20 minutter, alt efter hvad der kommer først. Første gang du bruger en Penis Ring, kan det være en ide at fjerne den efter fem eller ti minutter, så du kan blive fortrolig med hvordan Penis Ringen virker og føles.

Så er det tid til at stille det vigtige spørgsmål; ”Hvilken Penis Ring skal jeg købe?”. Når du har besluttet dig for at ville prøve en Penis Ring, så er det vigtigt at sikre, at du vælger en der passer til dig. Der findes mange forskellige Penis Ringe og de kommer i mange forskellige former, størrelser og materialer, så hvilken er den rigtige til dig? Vi anbefaler en simpel ring fremstillet i et fleksibelt materiale som silikone til at begynde med, men hvis du oplever at have svært ved at ejakulere med penis ringen på, kan det være en ide at købe en som er designet til at kunne blive fjernet hurtigt og let.

Vi tilstræber at behage her på Erotic in Motion, Så vil har opdelt dem i lidt forskellige typer med en kort beskrivelse, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at beslutte dig for hvilken Penis Ring du/I skal prøve.

 

Vibrerende Penis Ringe

Vibrerende Penis Ringe kan bæres bag pungen eller foran. Nogle af dem er kun lige stramme nok til at give en lille klemmende fornemmelse, som er det der gør Penis Ringe populære. Mens andre Vibrerende Penis Ringe blot holder vibratoren på plads, uden den store kompression.

Du kan bære dem under samleje til stor glæde for din partner, da den vil stimulere klitoris. Under samlejestillinger hvor i er ansigt til ansigt, bør den vibrerende del oversiden af penis. Ved fx ”Doggy-stile” bør den placeres på undersiden for at give den optimale effekt.

 

Du kan også bære ringen bag pungen med vibrator under dine testikler til en ekstra lækker fornemmelse under solo sex eller sex med en partner. Du kan også bruge en vibrerende penisring på en dildoer eller glider det over et par fingre, der er flere forskellige muligheder for lækker og frække oplevelser.

For nogle kræver det lidt eksperimentering, for at finde den rette stilling med optimal effekt. Hvis I syndes effekten udebliver, så kan det skyldes, at hvis i har regulær samleje, med ”frem og tilbage” bevægelser, vil vibratoren ikke være i kontakt med klitoris. Prøv derfor i stedet at blive oppe i hende og lav roterende bevægelser.

 Vi sælger flest af disse!

Justerbar enkel rems Penis Ring.

Placeres bag pungen og fastgøres ovenpå penis.  Juster til den strammer tilfredsstillende. Disse er rigtige gode til dig som vil prøve Penis Ringe første gange. De er dels billige, nemme at sætte på og kan hurtigt fjernes igen, hvis fornemmelsen skulle blive for intens.

 

Fast enkelt Penis Ring.

Disse Penis Ringe bør bruges af mænd som har erfaring med andre typer Penis Ringe. Når penis er slap, træk testiklerne igennem(en af gangen) derefter penis igennem ringen. Glidecreme kan være nyttigt til at fjerne en massiv Penis Ring fra en erigeret penis; ejakulation, koldt vand eller is kan også hjælpe til at mindske erektionen så fjernelsen af Penis Ringen bliver lettere.

Vi sælger flest af disse.

 

Testikel-spredere

Placer den længste strop bag pungen og klik den på plads på toppen af ​​penis, så der dannes en ring. De korte stropper bør hænge ned bag pungen. Saml hver korte strop til ringen, ved hjælp af en hånd til at holde en testikel, og den anden til at bringe rem mellem testikler til side af ringen. Hvert korte rem er beregnet til at holde én testikel.

Størrelsen betyder noget!

Dette er for alle jer frække fyre, der tror, ​​de ved bedst;)
For dem, der følger vores råd og vælger en fleksibel eller justerbar ring første gang, der er denne information ikke er relevant.

 Fleksible ringe er "one size fits all" og justerbare ringe er netop det .... justerbar! Men hvis du kan lide at lege i den "hårde ting", så er det at få din Penis Ring størrelse korrekt helt afgørende. 

Hvis du vælger en enkel ring, der vil passe over penis alene, så skal du bruge et målebånd(den din mor brugte når hun skulle sy). Du ligger målebåndet blødt om roden af din erigerede penis. Dette tal skal du så dividere med 3.142(Phi) for at finde din ønskede Penis Rings diameter. Rund altid op i størrelse og aldrig ned, når du skal finde den rette Penis Ring. Når du skal måle til en kombineret penis og pung ring, følger du samme procedure som ovenfor, men i stedet for kun at måle penis, så skal pungen også med her.

Valget af den rigtige ring størrelse er vigtig. For hvis Penis Ringen er for stram vil den stoppe blodgennemstrømmen helt, hvilket vil forårsage smerter og ved fortsat brug også andre komplikationer.

Hvis din penis ring er for løs, vil det ikke gøre nogen skade, men den vil heller ikke give den ønskede effekt.
Vi ved, at nogle af jer kan lide at overdrive sandheden, når det kommer til penis størrelse;) Men her er ærlighed klart den bedste vej!

 

Advarsel: Brug ikke Penis Ringe, hvis du bløder let eller har en blodprop lidelse, hvis du er diabetiker, eller hvis du lider af en perifer vaskulær eller nervesygdom. Brug ikke disse legetøj hvis du tager antikoagulanter eller enhver anden form for blodfortyndende medicin. Hvis du oplever at få blå mærker, smerter, blødning er føleforstyrrelse/tab –Fjern da straks Penis Ringen. Oplever du ikke straks bedring, bør du søge egen læge. Placer ikke Penis Ringe på ømme, hævede eller inficerede områder.