De fem største sexfejl og hvordan du undgår at begå dem

De fem største sexfejl og hvordan du undgår at begå dem

Selvom vi måske ikke tror, at vi gør det, begår mange af os fejl, når det kommer til sex. Det gode er, at når vi ved, hvad disse fejl er, kan vi lære af dem og forbedre vores sexliv. Så her er de fem største sexfejl, og hvordan man undgår at begå dem, så du sikre dig et bedre og frækkere sexliv.

Sexfejl #1: At have en snæver definition af sex

Mange anser sex for kun at være penetration, mens alt andet simpelthen forspil.

Men det er en alt for snæver opfattelse. For nogle mennesker betragtes seksuelle handlinger som oralsex, digital sex og gensidig onani ikke som "ægte" sex, og det er her fejlen ligger.

At sætte penetration på en piedestal begrænser ikke kun dine muligheder, når det kommer til sex, men skaber også pres for, at det kan forventes, når du er seksuel med din partner. 

Det er derfor, at udfordring og udvidelse af din definition af sex kan være så utrolig gavnlig.

Tænk på at inkludere andre ting i din definition af sex, det kunne fx være massage, sexlegetøj, rollespil, dirty talk/beskeder og lidenskabelige kys. Det kan krydre dit sexliv på måder, du ikke vidste var mulig.

En måde du kan undgå denne fejl, er ved at eksperimentere med bevidst at fjerne penetrering som målet.

Sexfejl #2: Haster frem til penetration

Fordi nogle anser penetration for at være indbegrebet af sex og dermed hele fokus er herpå. Så haster mange sig frem til det, så hurtigt som muligt. Dette kan føre til situationer, hvor du trænger ind, før du eller din partners krop har haft tid nok til at varme op og forberede sig.

For kvinder tager det generelt tid, at være fuldt ophidset, klar og smurt.  At skynde sig frem til penetration kan betyde mindre glæde og muligvis endda ubehag. For mænd kan det derimod føre til at han får udløsning hurtigere end han ønsker det.

I stedet for at skynde dig, kan du prøve at bremse tingene ned, så har du tid og mulighed for at mærke efter både fysisk og mentalt om du er klar/har lyst til penetration. Ud over at kontrollere de tydelige fysiske tegn som vådhed og fasthed, kan du overveje at spørge, om du faktisk føler dig klar, spændt og afslappet.

Når du tjekker ind, skal du se, om hele din krop føles tændt. Spørg, hvad det er, du rent faktisk vil gøre. Hvis du kan mærke modstand, modvilje eller angst, haster du måske stadig lidt for meget. Brug denne bevidsthed som en invitation til at bremse endnu mere eller måske endda tage en pause, hvis det er det, du har brug for.

Sexfejl #3: At være for målrettet

Mange mennesker har en tendens til at fokusere for meget på specifikke teknikker, tricks og strategier for at få deres partner væk. De tænker måske, "hvis jeg bare kan gøre dette særlige træk" eller "hvis jeg kunne få denne færdighed helt rigtigt", så vil de være i stand til at glæde deres partner.

Desværre skaber teknikker ikke intimitet. At være optaget af at lave en bestemt teknik tager dig ud af øjeblikket, ud af din krop og ind i dit hoved. Dette hindrer din evne til at være nærværende og forbundet med din partner.

På samme måde fokuserer mange af os for meget på orgasme - enten vores egen eller vores partners. Orgasme betragtes ofte som en markør for "god" sex, men dette kan skabe mange forventninger til at udføre. Det lægger pres på den ene partner for at levere varerne og pres på den anden for at opnå et resultat.

At presse dig selv eller din partner til at få en orgasme resulterer sjældent i, at en orgasme faktisk forekommer. I stedet for at skabe dybere intimitet og i sidste ende at have mere behageligt sex, prøv at slippe disse mål.

Orgasme behøver ikke at være målet for sex. Næste gang du har sex, skal du faktisk også prøve at tage det af bordet. Gør oplevelsen af ​​simpelthen at nyde hinandens kroppe og være i nuet, uanset hvad det kan se ud.

Sexfejl #4: Ikke at tage ansvar for din egen nydelse

Mange af os synes, at vores partners nydelse er vores ansvar, og det er vores skyld, hvis de ikke får orgasmer. Men hvis vi er bekymrede for deres glæde, og de er bekymrede for vores, hvem hygger sig så egentlig?

I stedet for at prøve at tage ansvar for din partners nydelse, tag ansvar for din egen nydelse. Selvfølgelig skal vi være opmærksomme og hensynsfulde over for vores partners oplevelse, men det er ikke vores opgave at få dem til at få orgasme. Og det er ikke deres opgave at få os til at få orgasme.

Dette handler ikke om at være egoistisk eller ignorere din partners behov. Det handler om to (eller flere) mennesker, der hver især tager ansvar for deres egen nydelse og kommunikerer om, hvad de har brug for fra deres partner (er) for at føle sig tilfredse. Prioriter din nydelse og beder om, hvad du vil, giver din partner mulighed for at hjælpe med at lette det for dig og dig for dem.

De fleste mennesker tændes ved at se deres partner opleve nydelse. Så hvis vi tager ansvar for vores nydelse og virkelig nyder os selv, bliver dette en enorm tænding for vores partner. Prioriter din nydelse, og du vil opleve, at i begge ender med at nyde dig meget mere.

Sexfejl #5: Begrænsning af sex til soveværelset

Dette betyder ikke at have sex på eksotiske steder (det kan dog helt sikkert være en gyldig og værdifuld måde at udvide dit sexliv på). Nej, jeg taler om den opdeling, mange af os gør med hensyn til sex, at det er noget, der er helt adskilt fra resten af ​​vores liv og kun er engageret i eller talt om, når der bogstaveligt talt sker.

Vi skal normalisere at have samtaler om sex i ikke-seksuelle omgivelser, som når du tager en kop kaffe sammen eller går en tur. Hvis du ikke er klar til at tale om sex, er du ikke klar til at gøre det.

Det samme gælder kærlighed og intimitet generelt. I stedet for at forlade det hele, når du er seksuel med hinanden, kan du prøve at opbygge forventning med din partner i løbet af dagen og ugen ved at kramme, kysse, flirte, holde i hånd, sexting, tude, bade sammen og på en anden måde, som fremmer fysisk forbindelse mellem jer to.

Det handler om at holde den seksuelle lyst igang også udenfor soveværelset. Husk, at dette er kærlighed for kærligheds skyld, ikke for at starte sex. At gøre disse ting uden for soveværelset bør ikke kun udføres med det formål at komme tilbage i soveværelset. I stedet kan aktiv kommunikation af din attraktion uden forventning hjælpe med at holde din passion og lyst i live.

Tags: bedre sex

7 Comments

    • Avatar
      mymro
      Nov 8, 2022

      MyMRO is a specialized and leading brand for supplying construction and agriculture machinery parts for customers worldwide, along with the belief of standing on large variety, fast delivery, OEM quality, and the lowest price. At MyMRO, we always have what you need, always at low prices. We are proud of our delivery, specialist service, quality, and pricing that always meets and exceeds our customers' expectations. In addition to Air-conditioning compressor 10r6317, you can also buy other models or other parts of Excavators, Forklift, Aerial Work Platforms AWP on our website.

    • Avatar
      Jan 12, 2023

MONTAŻ ANTEN WARSZAWA

Warszawa i województwo mazowieckie to największa aglomeracja w Polsce na której terenie możoemy odbierać telewizję z sieci kablowej, światłowodu lub anteny satelitarnej. Dostęp do kanałów telewizyjnych przez dekoder cyfrowy stanowi ponad 30% mieszkańców regionu mazowsza. Możemy wybierać pomiędzy 2 platformami, które zapewniają autoryzowany dzięki sieci lokalnych salonów sprzedaży. Każdy punkt obsługi klienta współpracuje z monterami i instalatorami cyfrowej telewizji satelitarnej, dodatkowo można również zamówić antenę do odbioru bezpłatnej telewizji naziemnej.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment: