Pluspige All I Ever Wanted Lace Bodysuit - Curvy

Lækkert blonde bodysuit i blå.

Dette plussize bodysuit uden ærmer er lavet så det er gennemsigtigt. Produktet er med stropper over skuldrene og er til den curvy pige. Suitet leveres i queen size og i farven navyblå.

Produktet er lavet af 90% Nylon og 10% Spandex.

Skal vaskes i hånden, må ikke bleges og tåler ikke tørretumbler.

269,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Bodysuit i blå med blonder 

Denne smukke blå Lace Bodysuit er specielt designet til at fremhæve kurverne hos plus piger og give en følelse af sensualitet og selvtillid. Med sit elegante blonderede design og flatterende pasform er denne bodysuit det perfekte valg til intime øjeblikke eller når du ønsker at føle dig ekstra sexet. Uanset om det er til en romantisk aften derhjemme eller en speciel lejlighed, vil denne blå lace bodysuit helt sikkert forføre og imponere.

Fremhævende funktioner:

  1. Flatterende og behagelig pasform: Lace Bodysuit er skræddersyet til plus piger for at give en behagelig og flatterende pasform. Den strækbarhed og fleksibilitet i materialet gør det muligt at omfavne dine kurver og give dig en selvsikker og sexet udstråling.

  2. Elegant blonderet design: Denne blå bodysuit er udsmykket med smukke blonderdetaljer, der tilføjer en sofistikeret og feminin touch. Blonderne skaber et sexet og forførende udseende, der vil tiltrække opmærksomhed og vække begær.

  3. Justerbare stropper: Bodysuiten er udstyret med justerbare stropper, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine behov og præferencer. Du kan justere stropperne for at opnå den perfekte pasform og komfort.

  4. Nem at style: Denne blå lace bodysuit er alsidig og kan styles på forskellige måder. Du kan bære den alene som et sensuelt lingeri eller kombinere den med andre beklædningsgenstande som jeans, nederdele eller blazere for at skabe et unikt og moderigtigt outfit.

  5. Kvalitetsmaterialer: Vi værdsætter kvalitet og komfort, derfor er denne bodysuit lavet af materialer af høj kvalitet. Det sikrer, at bodysuiten er holdbar, blød mod huden og sikrer en behagelig brugeroplevelse.

Bemærk: Denne Lace Bodysuit er designet specielt til plus piger og er tilgængelig i forskellige størrelser. Vi anbefaler at vælge den størrelse, der bedst passer til din kropstype ved at følge vores størrelsesguide.

Føl dig sexet, selvsikker og forførende i denne blå Lace Bodysuit til Plus Piger. Uanset om det er til en romantisk aften derhjemme eller en særlig begivenhed, vil denne bodysuit fremhæve dine kurver og give dig en uimodståelig udstråling. Oplev skønheden og kraften ved at omfavne din krop med denne sensuelle og elegante bodysuit.

Pluspige lingeri og meget mere