Dobbelt Karabinhage

Dobbelt Karabinhage 

vi har alt sexlegetøj til din nydelse ved  din sexshop i Skive

Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere.

49,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Karabinhage BDSM er et uundværligt produkt hos en aktiv SM´er

Dobbelt karabinhage til fastgørelse af for eksempel håndjern eller andet indenfor bondage. Har to hager i metal.

Dobbelt karabinhager er et must for den Dominante og Sadisten, der ønsker fleksibilitet og frihed i fikseringen af sin underkastede. Klik den ene ende af karabinhagen i D-ringen på manchetterne eller halsbåndet og den anden ende i en D-ring eller O-ring på eks. en anden manchet, et kors, et fikseringspunkt i væggen eller en rebfiksering på bordet. Kun fantasien sætter grænser.

Du vil ikke opleve den samme begrænsning, som hvis du bandt reb igennem øjerne på manchetter og halsbånd. Her har du hvert fikseringspunkt adskilt og alligevel sammenkoblet.

Oplever du at din partner går i panik, slipper du med karabinhagerne for at klippe reb eller manchetter op.

Tilbehør

  • Bred manchet til ophængning, uden karabin!. Enkle håndlavede ophængsmanchetter i skønt, sort læder. Der ikke klemmer af for blodomløbet til hænderne. Midtjyllands sexshop med alt i SM udstyr til både herskere, slaver, nybegyndere og meget erfarne BDSM'ere.

    329,00 DKK
  • Disse håndlænker i sort og rødt læder er perfekt til binding og S/M lege. Indvendigt er de i rødt ruskind og udvendigt har de sort læder. Begge manchetter er 5,5 centimeter brede og lukkes med store spænder. Perfekt til at spænde din partner op og behandle vedkommende som den slave han/hun er. Benyttes med fordel sammen med vores håndlavede piske, eller...

    599,00 DKK