Jute reb 8 mm.

Jute reb 8 mm og 8,0 meter lang.

Jute fibre er fremstillet af planter i Corchorus slægtenJutereb har meget lignende egenskaber som hamp reb, selvom det er lidt lysereglattereog har en anden lugt. Jute reb er det mest almindelige reb, som anvendes til shibari i Japan. Rebet er klar til brug og kan benyttes sammen vores håndlavede piske eller andet SM sexlegetøj!

Tykkelse: 8 mm
Længde: 8,0m

139,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Jute reb er det traditionelle reb, som anvendes i japansk bondage. Udseendemæssigt ligner det meget hampreb, men jute bliver i brug mere blødt og behageligt at arbejde med.

Dette smukke reb har en naturlig holdbarhed, styrke og opbygning - perfekt til langvarig og overdreven brug i bondage og med en veldefineret, stram 3 lags twist - mærkerne bliver smukke på bunnyens hud. 

Jute reb er blødt og fleksibelt uden at miste den stramme twist eller struktur, som jute er kendt for. Vores professionelle behandling skader eller svækker ikke rebet. Skønheden i dette reb er i en klasse for sig selv! Jute har af natur en grovere og mere tør fiber. Giv det evt. olie eller voks rebet yderligere, som det passer dig. 

Vi fører også et bredt udvalg af tilbehør til bondage, alt fra bondage-ringe, karabinhager til glober, så du snarest muligt kan komme i gang med alle glæderne som Rigger.

Der er flere forskellige måder at bruge bondage:

a) Som en sanseoplevelse

b) Sadomasochistisk til smertepåvirkning

c) Skabe forbindelse mellem Rigger og bunny

og meget andet....

Tilbehør

  • 10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug.  Velegnet til bondage og anden fiksering.

    149,00 DKK
  • Disse håndlænker i sort og rødt læder er perfekt til binding og S/M lege. Indvendigt er de i rødt ruskind og udvendigt har de sort læder. Begge manchetter er 5,5 centimeter brede og lukkes med store spænder. Perfekt til at spænde din partner op og behandle vedkommende som den slave han/hun er. Benyttes med fordel sammen med vores håndlavede piske, eller...

    599,00 DKK